Cum pap eu

19:20

Unele seri inseamna pentru mine ca Zoozie imi da iaurt cu cereale Milupa, de-alea BIO. Deseori nu ma rezum la lingurita ca mijloc de a ingera ceva papica si recurg la diverse, mai ales la degetele. Azi am luat ataaaat de muuuult, incat o buna parte din ce caram pe maini a aterizat pe parchet. Cum e mare pacat sa arunci mancare, mi-am spus ca trebuie sa reciclez macar o parte asa incat am muiat degetul pe parchet, apoi am papat... apoi iar am muiat... si a papat si Zoozie vrand-nevrand. 

Masa a fost intrerupta de vizita unui pisoi albastru norvegian (iertati daca gresesc rasa, eu sunt mica si am vazut pisici mai mult in poze). L-am alergat insa de i-au sarit fulgii. Bun, nu vad fulgi ci doar o blanita gri zburlita, ca pisoiul a calatorit azi toata ziua si s-a sifonat. Zoozie tot incearca sa-mi care cate ceva de mancare. Mai ca m-a pacalit cu o banana direct in coaja, noroc ca mi-a soptit mie pisoiul ala ceva si am lasat-o pe parchet ca sa-l pot urmari linistita. Plus ca nu pot chiui cu gura plina, ha? Pisoiul ala oricum nu intelegea decat pe jumatate dialectul meu de bloc, daca mai si mananc in timp ce vorbesc, ceea ce o domnisoara nu face niciodata, va trebui sa apelam la un troubleshooter.

Insa Zoozie nu se lasa si, o data pisoiul plecat, a dat sa-mi bage pe gat mai mult iaurt (asta incearca sa ma intarce, trebuie sa ma tin tare!!!)

Ce e mult strica. Asa incat am inceput sa excavez din ce in ce mai mult iaurt ca sa fiu sigura ca mananc mai putin. Am creat adevarate insule pe parchet, apoi i-am colorat blugii lui Zoozie si am imprimat si haina de iarna a matusii mele, aruncata neglijent pe fotoliu. Zoozie a inceput sa urle si, vazand ca s-a ingrosat gluma, am cuules buretele meu preferat si am intins insulele de iaurt pe parchet. Pe urma am calcat in ele.

Am fugit pana sa se urneasca mami si am ajuns pe hol. Usa de la living imi statea usor in cale asa ca am zis ca trebuie si ea curatata. Acum din maro e alba, good job!

You Might Also Like

1 comments

About Me