highlists

Unelte ajutătoare pentru evaluarea suptului și a posibilelor probleme în alăptare

În unele zone este greu de ajuns la un consilier în alăptare. Puteți întotdeauna discuta cu cineva, dar vă copiez mai jos câteva trucuri ut...

sâmbătă, 25 iunie 2011

Body painting


Cu mențiunea că rog frumos să scuzați fața mea nedormtă, vă înfățișez aproape în timp real ultima găselniță în maerie de zvâcniri artistice ale Andei. Body panting, că mchiaj nu se mai poate numi.

Nici nu știam că mai dețin mizeria aia de fard lichid că mă mai aranjam puțin și pe la serviciu și poate nu-mi speriam atât de des colegii de birou.

Și cu a doua mențiune că acum am mai multedungi fanasmgorie și pe spate mă laud cu un tribal auriu in devenire. Sper să nu uit să mă sterg îainte să ies la cumpărături.
7 comments :

 1. Doar atat?Ma gandeam ca este ceva mai detailat! :D

  RăspundețiȘtergere
 2. este dar nu-mi pot fotografie spatele...

  RăspundețiȘtergere
 3. :))) Ce dulce si ce concentrata e ea la ce face :x

  RăspundețiȘtergere
 4. hehe , tu ai scapat ieftin draga mea. Eu am avut mustata verde o jumatate de zi cu obligatia de a ma "admira" in oglinda de cate ori vroia artistul si cu interdictie stricta de a o sterge :)) . noroc ca era zapada cat casa si nici un drum de facut pe afara. Asa ca nu ti pierde "speranta" , se poate si mai rau ...

  RăspundețiȘtergere
 5. hi, hi, sa mai intreb cum i-a venit ideea?

  RăspundețiȘtergere
 6. :) Kamelia, eu nu ma prea maschez dar sora mea da si a vazut-o de mai multe ori :) E tanara si cocheta, iar Anda o dulceata laptoasa.

  G, m-a mai pictat pe urma dar nu m-am mai autoportretizat.

  Vavly, criminal, criminal Dante! Ar trebui sa le facem cunostinta. Iti dais eama ce grafitti ar iesi?

  RăspundețiȘtergere