in direct

13:46

... din metroul de sub piata Victoriei.


ea e bine, mie mi se strange stomacul si n-am mancat nimic toata ziua. M-a simtit de dinainte sa ma pregatesc sa ies. Nu a vrut haine, voia sa suga si ma certa.

Am iesit toate 3 si a plans cand am lasat-o cu buni. Salvarea a venit, dupa ce-am fugit eu, de la o femeie cu care Anda nu a vrut sa vorbeasca si s-a aciuat in brate la buni.

Cand am sunat, manca o banana dintr-o mana si un piscot.

You Might Also Like

10 comments

  1. hey... capul sus! ;)
    Pupacim mamica puternica.

    RăspundețiȘtergere
  2. iti doresc sa te simti cat mai repede impacata cu ideea! si Andei sa nu fie trista!

    RăspundețiȘtergere
  3. ufff, Thea chiar si dupa un an jumate de servici mai are dimineti in care plange rau de tot dupa mine. Azi de dimineata de exemplu nu vroia decat la mine in brate, m-am machiat cu ea in brate, am reusit sa o las 1 minut jos ca sa dau repede cu fierul peste un tricou. Cu greu, i-am distras atentia si am pasat-o la tatal ei in brate de unde a fost mai usoara trecerea in bratele bonei ca sa putem sa plecam de acasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar am vrut sa te intreb cum sunteti... va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. pfuuu....ce greu trebuie sa fie :(!Multa forta iti doresc , sa fie o acomodare cat mai usoara si cat mai rapida, desi cred ca e imposibil , mai ales in primele zile :(.E bine ca Anda e ok , conteaza mult sa pleci linistita ca ai lasat o in siguranta acasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. oooh tu Zooz drag. va pupam apasat ca sa va imbarbatam si noi. eu pe tine si Vic pe Anda. :-*

    RăspundețiȘtergere
  7. Zooz, si noi va pupam. nodul asta il am si eu. Zambeste, maine va fi mai greu. nu sunt cinica, vb din experienta. Mara stie si cand ma pregatesc si se agata de mine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ahhhhy tocmai am pierdut un comment asa ca... Va pup pe toate cu drag, totul a fost bne; Anda a mancat si a dormit, eu am stat mai putin la serviciu si mi-am luat in sfarsit micul dejun la 5 dupa-amiaza impreuna cu Tati (el era la pranz). Eu nu pot manca pe fond de stres :D.

    In seara asta recuperez apa nebauta azi. Am stat cam jumatate de norma, iar maine incep dimineata.

    Va imbratisez cu drag pe fiecare si va multumesc pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ati lasat!

    RăspundețiȘtergere
  9. Off, eu acum am vazut ca am pus postarea asta. Am citit-o pe cea cu babywearing si pe asta am sarit-o. Cum mai sunteti? Sper sa aveti o acomodare cat mai usoara, va tin pumnii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Citisem intrebarea ta dar n-am avut ragazul sa aspund pe loc. Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere

About Me