Legea primei opţiuni

10:57

Se recomandă să mănânci fructe şi legume, nu să iei vitamine de la farmacie ca să suplineşti lipsa lor.

Se recomandă să mănânci seminţe de in şi peşte ca să îţi asiguri aportul necesar de omega3, nu ţi se dau biluţe ca sa suplinească lipsa peştelui din alimentaţie.

Se iau medicamente pentru a ne îmbunătăţi starea generală când suntem bolnavi, nu ne hrănim cu ele.

Se recomandă să stai la soare să faci vitamina D ca primă măsură de profilaxie a rahitismului şi abia apoi ne îndopăm copiii cu Vigantol. 

Natural e mai bun.

Atunci de ce se recomandă lapte praf copiilor când au o mamă care îi poate alăpta?

Renunţaţi la surogate. Mamele care au întrerupt alăptrea trebuie să ştie că există  şi relactare.

You Might Also Like

4 comments

 1. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 2. zoozie, imi plac mult articolele tale de saptamana asta!

  RăspundețiȘtergere
 3. am primit si eu mesajul de la radio whisper, spam curat. sa imi arate ce anume au citit de pe blogul meu... au trimis la toata lumea acelasi mesaj...

  RăspundețiȘtergere
 4. :)) Loredana, trebuie sa bage si ei o gaselnita sa isi faca reclama. Eu stiu cate ceva despre SEO si ii inteleg, dar nu m-a convins muzica lor deocamdata :D.

  Ralu, cinstim anticiat saptamana internationala pentru alaptare. N-am putut scrie nimic ialtceva, m-au mancat deshtele...

  @Vlad dragut situl vostru. Dar nu stiu cat va intereseaza pre voi parentingul :))

  RăspundețiȘtergere

About Me