Când vine... noaptea

10:31

Dormea dezbrăcat și liber pe pieptul meu cum n-a mai făcut de mult și deodată a izbucnit în cele mai cristaline hohote, care nu se mai terminau. Se cutremura de râs în visul ăla al lui.


Am descoperit că e posiblă și eficientă EC pe timp de noapte! D. s-a culcat pe la 9, la miezul noptii a udat ultimul prefold rămas nefolosit din setul nostru, iar pe la 2 a făcut primul lui pipi noaptea la oliță, unul mic. Dimineața devreme (să fi fost vreun cinci) a făcut unul mare de tot. Următorul a fost accident, pentru că eu visam de numa' și, deși era o voce care mă avertiza că trevie să-l pun pe oală am avut impresia că l-am pus. În vis.

Și tadaaaa! cireașa de pe oală. Copilul meu de trei luni A CERUT  vehement să presteze un kk la oliță acum, dimineața.

Plus că am ieșit deja de două ori cu scutecul curat. Sunt uimită. Și parcă îl iubesc și mai mult de când îl percep așa conștient și cumva stăpân pe sine. Este o experiență extraordinară, de două zile văr lucrurile într-o cu totul altă lumină și mă refer la toate lucrurile. La modul în care îl percep pe el, nu mai am nici stresul ăla că poate n-am destule scutece cu mine. Eu plecam de multe ori cu căruțul în parc și din cauza asta, țineam jumătate de dulap și pentru bebe și pentru Anda pentru câteva ore.


You Might Also Like

14 comments

  1. O trăire aşa frumoasă care te.a făcut să scrii despre ea înseamnă că e cel puţin interesantă! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar cum iti dai totusi seama ca vrea sa faca? Incerc si eu dar nu reusesc deloc sa vad semnalele. Ba odata l-am si intrerupt. Si mi se pare ca face prea des (nici la o ora). Iar acum e clar ca prefera fara scutec.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. geme, se agita, da din picioare. Trebuie sa stsi cu el dezbracat o vreme, doar voi doi, ca sa-i inveti semnalele. Si daca apuca sa faca pe tibe sau in alt loc desemnat sa nu schimbi nimic, te porti de parca nu s-a intamplat nimic. Eventual repeti semnalul pentru pisu (la noi e pșșșș, evident).

      Ștergere
    2. Adica prinul inpuls adanc inradacinat in noi e sa sari repede sa epari accidentul. Ei bine peste aste trebuie sa inveti sa treci, pun pariu ca e si la tiine cum e si la mine :)))

      Ștergere
    3. Adica cum e? :)
      Nu pot sa stau toata ziua doar cu el ca mai am unul care nu vrea in alt loc decat unde sunt eu si care incearca la randul lui sa lase scutecele. Nu mai zic ca e la pragul 2+ :)
      Incerc sa il tin mai mult dezbracat si sa surprind cat mai multe "actiuni", sa imi dau seama care sunt semnalele.

      Ștergere
    4. Ah, si cum se face ca nu pot sa citesc ultima postare?

      Ștergere
    5. pai... fusese postata din greseala. Nu era gata :) apare vineri. :*

      Ștergere
    6. cat despre stat dupa bebe... cam asa e, dar cand gasesti un moment cand il tii in brate sa suga sau din alte motive poti sa il tii dezbracat si vezi cum face la pipi, kk... nu trebuie incontinuu, vezi tu cum gasesti timp. Dar da, trebuie mai multa atentie la cel mic o vreme, ca intr-un puseu de crestere, asa :)

      Ștergere
    7. Zoozie, asta nu face nimic, nimic sa imi semnaleze si mie un pipi. Nici macar nu se opreste din activitati (rosul degetelor, de preferinta). Ba o data a pornit si nr2 dintr-odata, de ma face sa ma gandesc sa pun bilet la loto :)
      Eu oricum ii tin pe amandoi dezbracati ca e prea cald si eu nu mi-as dori nicicum sa am fundul infasurat in ceva. Eh, pana la urma poate-poate descifrez ceva...

      Ștergere
    8. incearca sa ii semnalizezi tu cand il vezi ca face, spune-i ceva, pișșșș sau altă chestie asemănătoare. Își va da seama că știi ce se întâmplă cu el și în timp va fi mai sensibil. Denis dă din picioare, mârâie, dar până să începem EC nici el nu părea să fie prea evident. Mai scrie, sunt tare curioasă cum evoluează la voi. Ai văzut articolul de aici cu chestiuni mai teoretice și linkuri?

      Ștergere
  3. Mie la baietei mi se pare destul de simplu de urmarit, Roda: au erectie cand ii trece pipi, cel putin al meu asa pateste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca au dar in timp ce, nu inainte ca sa imi dau seama chiar si eu! Tot pşşşşş ii susur si eu daca mai apuc :)
      Am vazut articolul desi teoria am aprofundat-o inca inainte sa apara Robert. Dar a trecut cam mult pana ne-am acomodat toti patru si abia cand ne-au lovit caldurile am reluat ideea.
      O sa scriu detaliat. Eh, cand o sa apuc!

      Ștergere
  4. Piticul meu are un pic inainte sa faca pish asa ca reusesc sa il pun la olita(cateodata). Deci toata ziua stau cu ochii in cuculetul lui :)) Cu varianta 2 nu prea progresam. E si vina mea ca am inceput tarziu 5 luni+ Felicitari pentru o noapte atat de frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere

About Me