Chestii de făcut I

10:57


Până pe 25 mai se mai pot depune la Administrația financiară de care aparțineți formularele 230 pentru direcționarea celor 2% de anul trecut către orice ONG sau bursă privată. Delatii pe 2lasută. Dacă nu știți către cine să direcționați banii,iată câteva variante:

Kitty
Naste cum simți
Ana și copiii
Raisa (în dreapta paginii)
Radu Ștefan Chirică (în dreapta paginii detalii)
Copiii din Glodeanu

... si ar mai fi multe variante, pote chiar aproape (fizic) de voi, la o stradă distanță.

Acum mă gândesc că soră-mea tocmai a caștigat o bursă în Milano pentru la toamnă și aș fi putut să văd cum s-ar fi aranjat lucrurile să îi pot dona și ei niște bani să supraviețuiască pe-acolo. Dar ne-om descurca altfel. Poate că s-a intâmplat așa fiindcă sunt alții care aveau mai acută nevoie de bani de data asta. Dacă aveți însă idee de soluții de finațare, burse private la care ar putea aplica (arte), zumzăiți în șoaptă mai jos.


Altă chestie e ca tăticul nostru merge aici și parcă e alt om, am rămas cu gura căscată la ce schimbări și-a impus după numai 3 ore de discuții. Mai sunt trei module,nici nu știu la ce-ar trebui să mă aștept! Nu că n-ar fi fst el un superdad și înainte, Doamne ferește! Aștept și un curs supermom nedormită și veșnic obosită, că eu m-am format la locul de muncă și mai am lacune. Îmi amintesc însă și acum cu drag cursul de comunicare nonviolentă în relațiile cu copiii de vara trecută ținut de doamnă de data asta :) Că trainerii sunt... un cuplu frumos.


Eu aș fi mers la cursul de aici, insă Denis e mult prea mic și orarul este mult prea condensat pentru noi. Vi-l recomand însă cu drag, fiindcă se corbește de atingerea maximului potențialului fiecăruia, deschide ochi și perspective. Într-un cuvât merită. Iar dacă nu vorbiți engleza avei parte de traducere simultană. Mai multe detalii și aici.

You Might Also Like

2 comments

  1. Legat de bursa, eu am primit sponsorizari de la 2 firme pt a suplimenta suma pe care mi-o dadea programul (Erasmus). Asa ca am mers din "poarta in poarta" pe la firme maaari si mici, si 2 dintre cele din urma au fost dispuse sa ma ajute. Se face un contract de sponsorizare care scuteste firma de un procent din impozit. Incercati si asa. Bafta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Ma voi stradui sa gasesc asa niiste bani, nu eun oras tocmai ieftin

      Ștergere

About Me