După o zi

11:44


lapte de mamă
lapte de vacă











si versiunea cu blitz... 


lapte de mamă
lapte de vacă 









și close-up...

lapte de mamă
lapte de vacă









(Lapte praf nu am, așa că nu am putut face poze și cu el. Dar dacă vrea cineva poate pune 50-60 ml într-o sticlă asemănătoare, îl poate lăsa o zi și-mi poate trimite pozele pe mail (contact) )



You Might Also Like

8 comments

  1. Si care e concluzia?
    Laptele ala de vaca presupun ca e omgenizat, iar cel de mama nu, deci se separa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Laptele de mama e MULT mai gras decat cel de vaca... cu lapte de vaca neomogenizat, se vede si mai bine diferenta.
    Natura a stiut ea ce face cand a creat vaca cu lapte ptr vitel, si mama cu lapte ptr copilul ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este gras, dar nu mult mai gras.

      http://kellymom.com/nutrition/milk/milkcalories

      Am pus pozele doar ca sa se vada ca este intr-adevar diferit. Poate o sa scriu si un articol detaliat despre asta.

      SI daca tot am exemplificat situl asta din nou, iata despre suplimentarea in alaptare: http://kellymom.com/nutrition/milk/milk-supplements

      Ștergere
  3. Zoozie,
    poate-i bine de spus apasat ca E NORMAL ca laptele de mama sa arate asa. Sa se separe clar, adica, odata ce e lasat in sticluta.
    Din pricina comparatiei cu laptele de vaca, e posibil sa ti se spuna (nu tie personal, desigur :)) ca "laptele tau nu e bun, uite ce subtire e!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Mamituni, e perfect normal sa arate asa. Si e perfect normal ca laptele de vaca sa fie asa de dens. Avea si zer, nicio grija :)

      Tot ce am vrut sa se vada e cat e de diferit laptele de mama de alt lapte. Ar fi bine sa ne gandim de trei ori cand recomandam unei mame un biberon de obisnuinta, cand apelam la completare fara sfatul unul specialist IN LACTATIE. Dar preferam sa gasim explicatii care sa nege faptele chiar si cand avem lucrurile puse in fata.

      Ștergere
    2. a, si uite si povesteaȘ intr-o dimineata Denis avea atat de mari probleme la supt din cauza jetului puternic incat a trebuit sa fac ceva, ca se enervase. Si am muls cu mana niste lapte pe care l-am uitat pe etajera de deasupra patului pana a doua zi. Vazandu-l asa mi-a venit ideea si am lasat si lapte de vaca (aveam crud) la prins, zicandu-mi ca multa lume nu vede asa ceva in fiecare zi si amintindu-mi cum erau unele mamici de speriate cand vedeau laptele separat asa in frigider si credeau ca s-a stricat :)

      Ștergere
  4. laptele praf nu are ce cauta in "poza" asta. Oricum nu e recomandat consumul la mai multe de 30 de minute dupa preparare.

    RăspundețiȘtergere

About Me