Sharing

13:09


L-a sheruit cineva pe facebook si am râs cu lacrimi. De obicei sar peste videoclipuri pe internet însă acum chiar ma felicit că m-am uitat.

Yeeeei, prima de zi de concediu! Ca o mama denaturată am dus fata la grădiniță, m-am dus până în Iancului să-mi iau remediul de care se pare că burta mea avea nevoie (și deja e mult mai bine) și m-am întors acasă cu o poftă de pateeeeu, drept pentru care m-am oprit în piața din proximitate și am cumpărat ficați de pui iar acum sunt pe foc. Între timp mă cufund în aroma usturoiat/busuiocată a unui tzatziki improvizatie proprie (și normal delicios nevoie mare mulțumită domnului Dumnbravă - atenție, sunt 2 linkuri) și vă las să râdeți și voi. Cred că voi posta rețetele capodoperelor mele dacă nu mă acaparează prea tare Farscape.

You Might Also Like

2 comments

  1. daca e de ras, nu ma bag sa ma uit - ca nu pot sa rad... la capitolul retete, trebuie sa mai astept putin, ca nu cred ca am acces la bucataria spitalului sa testez vre-una. :P ... in schimb, pot sa iti urez concediu placut! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. nuuuu, sa nu te uiti atunci pentru că te vrem întreagă. Pune semn de cart pentru peste 3 sătpămâni, bănuiesc că atunci e safe. Mulțumesc pentru urări. E concediu la mine acasă deocamdată, însă având în vedere că nu trage nimeni de mine simt că mă detrabălez de-a binelea!!!

    RăspundețiȘtergere

About Me