highlists

Unelte ajutătoare pentru evaluarea suptului și a posibilelor probleme în alăptare

În unele zone este greu de ajuns la un consilier în alăptare. Puteți întotdeauna discuta cu cineva, dar vă copiez mai jos câteva trucuri ut...

miercuri, 28 iulie 2010

La odihnă şi tratament

Moamă, tocmai am venit de pe capul doamnei de aici. Sunt super incantată de ieşirea asta. L-am cooptat si pe tartoru' ăl bătrân aka tata împreună cu Raluca, ne-am suit în autobuz şi am întins-o într-o staţiune de munte unde se afla Răzvan vorbăreţul la odină şi tratament înaintea împlinirii obositoarei vârste de doi anişori.

Le-am făcut zece mii de poze, am mâncat în grup - aristocratic, într-un chioşc - şi am ieşit în parc la Schit să ne facem siesta. Care n-a prea fost siestă pentru că grădiniţa a dat serioase semne de oboseală şi a trebuit să ne retragem. Anda a adormit în căruţul lui Ava, Ava a protestat că nu am semnat contract de comodat ca să putem folosi bunul cum scrie la carte, dar s-a liniştit când a căpătat de la mămica lui permisul de conducere şi a putut face un viraj înapoi în curtea mănăstirii ca să scoată el singur căruciorul pe poartă. Până la urmă, Anda s-a pliat asemeni unui sandvis şi n-a mai protestat la urcarea in sling. Ba chiar a adormit ca la carte, cu guriţa deschisă - aşa cum procedează încă din maternitate în momentele de extremă oboseală.

Am ajuns acasă cu fata tot în sling. A dormit foarte bine pe burta mea. Am stat tolănite amândouă pe scaunul din autocar, dar când a oprit maşina s-a şi trezit. 

Prin urmare, a fost tare frumos. Mă bucur că ne-am urnit de-acasă chiar şi la prânz, chiar dacă n-am mai prins vreme de bălăceală, pentru că odată ajunşi s-a pornit ploaia. Şi mă mai bucur că am cunoscut o familie tare frumoasă şi sper să reuşim să ne mai vedem. Pozele cu altă ocazie.

2 comments :

  1. si noi ne bucuram ca v-am cunoscut!! masina e in voga inca si chiar e preferata!
    livram pozele cu prima ocazie!
    frumos mai povestesti!

    RăspundețiȘtergere
  2. te imbratisez cu drag! pozele cand ai timp :) Ma bucur tare ca-i place. Ma bate gandul sa-i iau si fie-mi una :)

    RăspundețiȘtergere