Avem cu ce :)

19:54

Povesteam anterior că acum o săptămână am fost la vermisaj noi, tot familionul aflat la Bucureşti în acel moment. Dar de ce, la cine şi din ce cauză?

Avem o artistă în familie şi zilele astea a terminat în sfârşit cu licentţa. Mă rog, o aşteaptă masterul, angajarea, mersul pe propriile picioare, alte expozitii, sper eu şi aflu că vrea şi ea. Aşadar, cu mândria de rigoare, iat-o pe pictoriţa mea şi prima ei capodoperă certificată :) Se numește Izomorfism.

Lucrarea asta are
o istorie lungă şi, desigur, a suferit multe transformări, unele din proprie inițiativă, altele impuse că de, e o lucrare de licență. A ieşit mai puţin complicată decât şi-o dorea pictoriţa la început, dar a ieşit frumos.

Mă bucur că am reşuşit să ajungem, chiar dacă puţin mai târziu. Am prins-o cu câteva minute înainte de discurs (fiecare absolvent a spus câteva cuvinte).

Nu m-a dus capul să fac poze altor lucrări,  de fapt m-am gândit că nu am permisiunea maeştrilor şi eu aveam, ca de obicei, doar telefonul ale cărui poze proaste le veţi vedea mai jos. Dar lucrarile s-ar putea să mai fie prezente la facultatea de Arhitectura, parter, de la intrare spre stânga.


Când se pregătea de discurs şi nu ne-a văzut



În curte cu fumătorii - sub fusta mamei




Când Zuzulina a fugit să intre în metroul "celălalt"


De aici începe aventura din parc :)

You Might Also Like

5 comments

About Me