Wrap din panza topita

15:49

Daca va imaginati cumva ca o esarfa de purtat copil trebuie sa fie obligatoriu groasa si sa te incurci in ea, va inselati amarnic. Un wrap, pa langa faptul ca e foarte usor de facut, poate fi croit din aproape orice material. Wrapul nostru rosu mergea bine pentru vara, era ideal chiar pentru protectia solara a copilului. Lat de peste 70 dm, lung de 5m, subtiat la capete, merge folosit atat de mami cat si de tati, iar copilul putea fi acoperit pana peste talpi.

Un material asemanator celui folosit la lenjeria de pat e foarte bun, lasa pielea sa respire, tranpiri relativ putin chiar pe calduri groaznice. Acum, daca aveti pretentia sa va suiti intr-un tramvai si sa iesiti la 4 ace de-acolo, cumparati-va aer conditionat portabil, pentru ca, oricum, iesiti la fel de sifonati cu sau fara copil in wrap...

Si totusi, am avut o mica dilema: se poate ceva chiar mai subtire?
Ceva care impaturit sa-mi intre in pozeta? Ceva mai ingust, mai scurt? Asa s-a nascut wrapul alb din panza topita, de 4.5 metri si fix 60 cm latime. Zuzulina (in viata reala unul din numele de alint e Tzutzulina :) ) are deja aproape 9 luni, cam 8 kilograme sau peste si peste 70cm (in medie crestea 2 cm pe luna deci poate avea cam 73-74 acum. Zoozie are 1.66 si osatura usoara. adica umeri ingusti, etc etc.

Bulinutza vesela a adormit deja de cateva ori in el. Trebuie respectate obisnuitele canoane: partile de sub picioare bebelususlui trebuie sa vina de la un genunghi la celalalt, copilul trebuie sa aiba capul suficient de sus sa-l putem saruta pe crestet fara eforturi deosebite. Mare atentie la materialele subtiri cand va legati la spate. Au tendinta de a se aduna si va va trebui putin mexercitiu pana a invata cum sa-l potiviti sa nu va taie mijlocul. In rest, Nota 10!

Cine are nevoie de mai multe informatii poate scrie oricand un comment.

As incadra marimea asta de wrap la M, iar pe cel rosu la XL. Si urmeaza un wrap S, excelent cand e foaaarte cald in capitala!

You Might Also Like

0 comments

About Me