Chestii de făcut II

23:19


Am găsit pe siturile cuponistice niște cursuri care mă interesau de ceva vreme:

Cursuri de Epert accesare fonduri europene
Cursuri de trainer
Curs de manager de proiect

La o căutare pe google gasesti o grămadă de astfel de cursuri și par chiar apetisante.

S-ar zice că m-a cuprins fervoarea dezvoltării personale. Da' de unde, asta e doar pe ecranul monitorului. În viața reală sunt răcită cobză și îngropată în haine și cearșafuri care nu mai ajung în dulapuri -odată pentru că le spăl prea des și altă dată fiindcă Denis doarme atât cât să pot face lucruri cu țârâita.

Iar când ar vrea să doarmă fie hârâie vreo bormașină chiar în peretele comun cu dormitorul nostru, fie trebuie să fugim pe undeva :)) A nu se înțelege totuși greșit, Denis e un tip volubil și care doarme mult și legat. Dar dacă mă simte în preajmă vrea la/cu mine, deci rufele rămân pentru când este treaz (uit mereu să le transfer dincolo).

Plus că de obicei avem lucruri importante de făcut în perioadele când este treaz: râdem, bârfim. Am observat că  se întristează dacă mă port ca și cum n-ar fi acolo făcând diverse sau ca și cum n-ar fi rău daca ar sta să împăturesc 10 scutece mai întâi.



Ajung la vechiul meu dicton: vasele nu plâng. Numai că acum îl transfer la... rufe.

Foto: Alexandra Dincă 

Ah, dar mă uit în jur și văd că încet-încet ies din maldărul ăsta, yeeei!!! M-a pus dracul să vreau să-mi reorganizez dulapurile :)).





You Might Also Like

1 comments

About Me