Tudor, două săptămâni. Şi mai câte?

17:05


Întrerupem această serie de postări despre parentingul fericit dar atât de controversat pentru a vă aduce la cunoştinţă... Uf, câteodată e greu. Aşadar: 


Vă mulţumesc că veţi citi acest mesaj şi mai ales că îl veţi distribui cunoscuţilor din lista voastră de prieteni, este destul de important. Acest copil este real, eu ştiu de el de la o prietenă din Baia Mare şi m-am bucurat tare mult cand am auzit că a supravieţuit, deşi nu i se dăduseră decât câteva ore la început.  

Este vorba despre bebeluşul unei colege de-a ei (Anca Tiplea) care s-a născut cu hipoplazie de cord stâng şi deşi medicii nu i-au dat nicio şansă, el a supravieţuit 2 săptămâni şi azi a fost dus la Viena la operaţie. Colegii şi prietenii ne-am mobilizat să îi ajutăm să strângă fonduri, sunt cheltuieli mari si vor fi 2-3 operaţii în decurs de câteva luni (numai transportul cu ambulanţa costa 3000 euro), orice sumă, oricât de mică conteaza... vă mulţumesc!!!


Vedeti detalii aici şi vă rog daţi mai departe!


Vă mulţumesc 

You Might Also Like

2 comments

  1. Tudor este bine! Operatia si recuperarea decurg perfect, medicii austrieci sunt uimiti si foarte multumiti de evolutia lui! urmatoarea operatie va trebui facuta cand ajunge pe la 5-6 kg, inca o plastie la inima (aceasta insa a fost cea mai importanta ca sa poata supravietui, i s-a pus o valva)...dar din pacate e dureros ca trebuie sa gasim atatea solutii si sa facem atatea cheltuieli ca sa fim tratati omeneste in strainatate pt ca in Romania nu se poate acest lucru, desi avem specialistit acestia sunt inumani....e foarte foarte crunt si nu stiu cand se vor schimba si in tara asta lucrurile...

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru veste, e extraordinar cata vointa de a trai are Tudor, ar trebui sa invatam de la el.

    Nu stiu de ce la noi nu lasa parintii in unitatile de terapie intensiva si nici nu au grija de copii, nu le fac masaj, nu-i schimba, profita de faptul ca nici nu pot sa tipe ca sa se culce ei pe o ureche.

    Ca o alta paranteza, nu inteleg deloc nici de ce nu incurajeaza hranirea copiilor cu probleme cu lapte matern, cand sunt atatea voci care arata cate beneficii are acest lucru. Mi-amintesc de Sam, un prematur de nici 26 de saptamani care a fost spitalizat enorm de mult si care a fost hranit doar cu lapte de la mama lui... In america se poate, in romania sau franta e imposibil sau trebuie sa te lupti cu tot sistemul ca sa dai o picatura de lapte si ti se spun tot feluld e aberatii - de genul laptele tau nu e steril :))

    RăspundețiȘtergere

About Me