Cine spunea că la doi ani nu ştii nimic?

22:32

I-am arătat Andei astăzi bebeluşi în burtică în documentarul In the Womb făcut de National Geographic.
Şi i-am spus: uite, bebe e la mămica lui în burtică, acolo unde ai stat şi tu. Apoi i-am pus mâna pe burtică şi i-am spus: uite aici stau copiii. Şi tu vei purta aşa copii când vei fi mare. Şi ea a pus mânuţa ei pe burtică şi a spus: bebe? Apoi repede: ţiţi? Şi şi-a dus mâna la sân.

Azi a fost zi cu Tom şi Jerry printre altele. A venit scena aia cu Jerry când făcea semne de adio cu batista unui vapor SS Africa, unde-l suise pe leu. Şi Anda a început să "plângă" şi ea pe braţul fotoliului unde stătea. S-a  întins toată pe acel braţ, cu o mâna sub faţă, şi a "plâns" până a îmceput următorul episod.

You Might Also Like

2 comments

  1. Hahaha, sa stii ca si Ania se sensibilizeaza la plecarea leului si ii face cu mina. Multe zile a fost episodul preferat. Acum le cere pe ala cu "ratusca care spune MAMA"(That's My Mommy) si pe ala cu "ratusca care pinge" (The Ugly Duckling), dar de departe pe primul loc in top e acum ala cu "celu mic cale minca tot" (The Little Orphan)

    RăspundețiȘtergere
  2. :) o dulce Ania!
    Stii care-i mai plac e ANdei? Si asta demult, episodul ala cand Tom vrea sa faca ciorba de peste. La inceput asculta la radio o reteta spusa de un tip cu accent de chef fancez, ei bine era scena ei preferata! SI mai este un desen animat in ferma, cand Jerry se ascunde sub o closca. SI la un moment dat ii ies asteia puii si se intersecteaza sirul cu unul de boboci de rata. SI fac unii piu unii mac. Anda spunea i-a!-a! Multe, multe luni, cand se bucura canta i-a!

    Copiii astia sunt extraordinari. Cand te gandesti ca din ce in ce mai putini parinti se vor delecta cu asemenea scene, ca sunt chemati in campul steril al muncii parca te apuca nu stiu ce...

    RăspundețiȘtergere

About Me