highlists

Unelte ajutătoare pentru evaluarea suptului și a posibilelor probleme în alăptare

În unele zone este greu de ajuns la un consilier în alăptare. Puteți întotdeauna discuta cu cineva, dar vă copiez mai jos câteva trucuri ut...

vineri, 26 februarie 2010

Waste Management Diploma

In caz ca se intreba careva (ma indoiesc sincer da' nush cum sa incep a n-a postare pe ziua de azi) n-am reusit inca sa ajung cu Z pe-afara. Cred ca o sa ne destrabalam pe intuneric. Deh, bine si asa. 

Profitand de atitudinea ei necooperanta, am fugit sa ma aranjez linistita din picioare pana-n cap (asta a ramas nearanjat si cred ca asa va ramane; nicio pierdere, sunt nevasta nu?). Domnisoara a ramas cu tastatura pe scaunul "office", conversandu-se cu ta'c'su pe messenger. Pe care l-a si inchis si a deschis o multime de alte minuni, cum am notificat eu deunazi. Am auzit si niste chiote, semn ca a iesit si pisica din ascunzatoarea anti-Z :) deci totul era OK. 

Odata iesita din sala de aranjamente, Z mi-a sustras toate hainele cu care iesisem colac in mana si m-a insotit in camera sa-mi incropesc o toaleta decenta pentru o iesire in parc. Decenta n-a prea iesit dar draguta tot e. Cand sa-mi inchei decolteul, Mikulina s-a prins ca e rost de inchiderea productiei pe moment, deci a inceput a protesta. Protestele ei sunt unicul lucru la care nu rezist asa ca am venit aici si am mai aruncat cate-un ochi pe internet. Doar nu se asteapta careva sa stau atata vreme cu ochii introspectivi pe peretele de vis-a-vis. 

Dupa ce le-a scuturat bine, mi-a aruncat hainele de casa aruncat pe hol, unde sunt si acum. (Asta e din sectiunea n-ai de lucru stai draga ca-ti dau eu nu mai scrie bloguri in nestire). 

Voiam de fapt sa spun ca domnisoara mea a urmat azi-noapte vreun curs de waste management intrucat dupa sesiunea mirosinda a carei consecinta directa abia fuse povestita in postarea de deunazi a urmat o alta (ca niciodata).  Probabil s-a prins ca e mai confortabil sa elimini pe parti. Si cred ca exercitiul functiunii ii da o foame de nedescris, pentru ca in ultima vreme, cum termina de prestat, vine si-mi cere sa suga. Eu mi-am dat seama de waste expansion II abia dupa ce am mufat copilul dar nu cred ca aveam vreo sansa sa o schimb inainte de-a suge la halul in care se holba la decolteul meu (agatata fiind de el in secunda 0,2).

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu