highlists

Unelte ajutătoare pentru evaluarea suptului și a posibilelor probleme în alăptare

În unele zone este greu de ajuns la un consilier în alăptare. Puteți întotdeauna discuta cu cineva, dar vă copiez mai jos câteva trucuri ut...

joi, 11 aprilie 2013

Un cod cadou plus tipsuri utile


Am descoperit şi eu în sfârşit situl cu suplimente şi produse naturale de care vorbeşte toată lumea, iherb. Deşi sunt în Americanezia, trasnsportul pentru colete de maxim 1,8 kg este 4$.Partea bună este că pachetul ajunge la poșta de care aparții și nu trebuie să mergi până în fundul pantelimonului la vamă să ți-l recuperezi, nu plătești taxe adiționale și, cel mai important, nu te hărțuiește nimeni la vamă că aduci droguri sau otrăvuri deghizate în vitamina D pentru copii cum era să pățesc eu cu niște remedii contra durerilor de dințicând am descoperit homeopatia, dacă nu aveam pe cineva în sistem PCR*.

Pentru o reducere de 10$ la prima comandă de peste 40$ sau 5$ la comenzi mai mici puteți folosi codul PGN954.

Sunt prețuri mici la multe produse utile. Pe mine mă interesau niște extracte și superalimente, dar au și cosmetice, produse alimentare de bază, cam tot ce vrei. Poate la început pare amețitor, dar merită puțin timp de contemplat când dorm les plodes și bei o cafea - rece, cum altfel, eu n-o prind neam caldă. 

-----------------
* pile, cunoștințe, relații - of course

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu