Ce nu stiati despre BlackBerry

19:59

Daca aveti un Blackberry si ati descoperit vreun bug care va amaraste viata, de exemplu nu stiu ce delay la camera foto, n-ar fi o idee rea sa actualizati software-ul telefonului.
In principiu, se foloseste BlackBerry® Device Software. Surpriza mai putin placuta, dupa ce ati aruncat o caciula de bani pe scula in cauza, e ca update-urile sunt gratis in unele tari, dar in altele se platesc. Probabil respecta sanatosul principiu capitalist care spune ca dobanzile cele mai mari trebuie aplicate saracilor (in cazul nostru tarilor "sarace"), pentru ca sunt categorie "de risc".

Daca soarta nu v-a aruncat in America si simtiti cum va ustura buzunarul, porniti softul si conectati telefonul inchis. Veti vedea binecuvantatul mesaj "checking for available updates" si un software update automat. Pe viu. Nu, nu va obositi sa intrati pe net folosind un proxy, in speranta ca veti pacali cerberul blackerian si "va merge". Nu merge. Incercati cum v-am zis. Uneori fix-urile sunt ingrozitor de stupide.

Eu zic de asemenea sa nu faceti mare caz de asta (blogul mediocru nu aduna tocmai cheagul opiniei publice, deci aici informatia asta e safe :D:D) ca-si repara aia bugurile si adio fericire, stati juma de noapte cautand vreun firmware update pe niste forumuri dubioase de geeks, cu trimitere la situri cu upload de diveerse gratuit. Sau pe torenti.

Bafta!
(mamica roz).

You Might Also Like

0 comments

About Me