Invitaţie specială pentru cei care vor să vadă care e treaba cu învăţatul copilului în braţe

21:40



Între 8 şi 14 octombrie 2012 sărbătorim Săptămâna Internaţională a Purtării Bebeluşilor, un prilej de a promova şi prezenta beneficiile purtării copiilor in diverse sisteme ergonomice.







În Bucuresti, anul acesta, grupul „Bucharest Babywearing Parents” va organiza întâlniri tematice unde participanţii vor discuta despre avantajele purtării şi reguli de siguranţă, vor putea testa diverse sisteme de purtare, vor participa la ateliere de fotografie pentru părinţi, cursuri de dans pentru mămici şi tătici cu bebelusii purtaţi şi o conferinţă cu vorbitori care vor acoperi teme de interes major pentru viitorii/tinerii părinţi. Vor fi organizate concursuri cu premii valoroase si multe surprize.





You Might Also Like

1 comments

  1. Cat mi-am dorit sa o pot duce pe fetita mea in brate mai mult...dar a este un copil care, de ex, la 3 ani si 8 luni are inaltimea unui copil de cinci ani si vreo 23 kg...la 3-4 luni nu mai incapea in niciun port-bebe...la 6 luni imi rupea spatele pentru ca era grea si pentru ca inca nu ma refacusem dupa nastere, aveam pb cu nervii sciatici...mi-era greu sa o duc in brate. de aceea nici nu am investit intr-un sling pentru ca era efectiv...obeza, doar de la san..acum cred ca poate slingul sau un sistem de genul m-ar fi ajutat...la al doilea, acum, sigur o sa schimb foaia.

    RăspundețiȘtergere

About Me