Despre hrana crudă

08:04



Deși suntem la ani-lumină de o dietă crudă în totalitate, eu și familionul apreciem multe alimente crude:

icrele,


carnea afumată tradițional - la rece, cu lemn (ok, asta nu e crudă dar nici preparată termic) – mmmmm, jambooooon!!!

șunculița ținută în saramură apoi afumată (ok, nici asta nu e foarte crudă, dar e tot nepreparată termic), 

ouăle crude (nu per se, ci în diverse combinații de creme sau băuturi),

lactatele crude (chefir, iaurt, lapte dulce, brânză dulce fermentată făcută din lapte crud, unt de casă….
sushi

.. și, desigur, fructe, legume, ciuperci, nuci, semințe



… dacă m-ar ține, aș mânca și ficat crud foarte proaspăt blenduit și biftec ori carpaccio, dar încă nu reușesc să mă împac bine cu ideea.

Scriind mai sus mi-am adus aminte amuzată de situl ăsta: http://vegannightmares.com/

You Might Also Like

0 comments

About Me