Invitație la socializare cu folos

16:12

Fără alte fasoane si prezentări, luați de citiți:




Săptămâna Mondială a Alăptării se sărbătoreşte în Bucureşti!
Pregăteşte-ţi agenda, pentru că între 1 şi 7 august vor avea loc câteva întâlniri pe care cu siguranţă nu ai vrea să le ratezi!

Şi începem cu tăticii:
Joi, 4 august, la Centrul Ceh, începând cu ora 17:00 – 19:00, D-na Dr. Oriana Goleanu va conduce Atelierul „Implicarea tatălui în susţinerea mamei” - un atelier în care se vor dezbate teme importante legate de tranziţia de la viaţa de cuplu la viaţa de părinţi, implicarea tatălui în îngrijirea nou-născutului şi a copilului mic, influenţa relaţiei tatălui cu propriul tată în creşterea copilului şi multe altele. O întâlnire în urma căreia nu numai tatăl, ci întreaga familie va avea de câştigat!

Sâmbătă, 6 august, începând cu ora 17:30 – 19:00, în cadrul Arts Concept Cafe va avea loc întâlnirea cu tema: "Părinţii faţă în faţă cu consultantul de lactație". Mame, taţi şi bebeluşi deopotrivă sunt aşteptaţi pentru a dezbate împreună despre beneficiile alăptării, despre dificultăţile şi împlinirile trăite în perioada alăptării, pentru a-şi oferi sprijin reciproc şi pentru a identifica soluţii şi resurse alături de specialiştii în domeniu care vor dirija discuţia.

Duminică, 7 august, AFI Palace Cotroceni va găzdui începând cu ora 17:30 – 20:00, o nouă întâlnire între părinţi, bebeluşi şi specialişti în consiliere în alăptare cu tema „Vorbeşte-mi despre alăptare”. Te aşteptăm alături de noi pentru a duce mai departe un mesaj pozitiv şi puternic despre alăptare: Fiecare mamă poate!


Săptămâna alăptării este săptămâna în care toţi cei care ştim cât de important este laptele matern pentru copiii noştri sărbătorim şi încurajăm acest act minunat! Alătură-te nouă, opinia şi experienţa ta este importantă!

Organizatori: Hands Across Romania şi Asociaţia pentru Naştere Naturală şi Alăptare

edit:

marti, 2 august, de la ora 17.00, mamele blogerite se intalnesc la Arts Concept Cafe.

Vino şi tu să vorbim despre ce e de făcut pentru a creşte numărul de bebeluşi alăptaţi, pentru a aduce informaţia mai aproape de cititorii tăi, pentru ca experienţa ta în de’ale alăptării să inspire alte mămici în a face alegeri informate!

You Might Also Like

0 comments

About Me