Afurisita tehnologie

11:23

De ieri am descoperit asta care sta intr-un tab vesnic deschis. Cand deschide zoozie firefox hop! pocoyo baila...

Azi, dupa lupte seculare, am consimtit sa dorm. Zoozie, ca o mamica precauta ce se afla, s-a mutat cu catel si purcel (aka cafea) in living, unde a aprins PC-ul si din comoditate s-a logat remote pe PC din dormitor. De ce-ar mai cauta cele 100 de taburi pe care le tine vesnic deschise? De ce s-ar chinui sa dea log off pe messenger? Doar le poate avea pe toate intr-o clipa.

Buzz! O prietena o intreaba pe mami despre ultima mea descoperire. Mami se duce la tabul cu pocoyo si da copy/paste linkului... dar si refresh. Si incepe filmuletul. Mami fara nicio grija butona, privea, citea, bea cafea, se gandea la micul dejun devenit deja pranz gratie mie... insa tot nemancat si... Aude galagie!

Si-aduce aminte totusi ca a inchis geamul din dormitor deci ar trebui sa fie liniste.

Mami se urneste de la PC-ul iubit, despre care uneori am impresia ca ar sta mai bucuroasa cu el decat cu mine si nici nu va imaginati ce crize de gelozie ma apucaaaa.... si merge sa manance. Ar vrea ea. Zgomotul se aude din ce in ce mai tare. Si cu groaza parul lui mami se ridica la 90 de grade constatand ca... se aude din dormitor. Tare. O voce nazala, baritonala, castiliana. Masculina pana in maduva oaselor. Si tareeee....

Daca va logati pe remote desktop nu uitati sa stingeti boxele cand doarme copilul!

You Might Also Like

0 comments

About Me