Ce pot face două mâni dibace din cină și din mama lor

23:21

În seara asta Z n-are chef deloc de masă (nu mă miră). Dar nici nu refuză mâncarea pentru că... piureul e foarte bun de modelat/desenat pe birou, pe jos, pe mobila și pe mami.



În plus, putem înmuia fulgi de porumb în mâncare, putem manca cu coada linguriței, mâzgăli scaunul de masă care stătea și el nevinovat într-un colț. Iar eu sunt super obosită, am mătrășit în sfârșit proiectul la care tot (nu) lucram de câteva luni și tot ce-mi doresc e o baie caldă care să-mi aline durerile de spate care a stat cocoșat atâtea ore pentru ca ochii mei pupăzați să vadă ceva. Bine dar și de-aia mi-e lene să mă apuc, așa mi-e de somn. Of, că nu aveam deloc chef să șterg nimic... dar nici nu pot dormi în miros de bucătărie, nu-i așa? :)

Deci gata, pân-aici mi-a fost, mi-a lustruit și scaunul.

Eu cred că de fapt Anda e convinsă că mâncarea e o chestie inutilă, un moft, o nebunie de-a mea, un fix absurd, așa, ca toate fixurile. Până azi, când brusc mâncarea a devenit, muza, spiritul întru devenire (de care vreți voi). Hopa, am și pantaloni imprimați hoțește acum. Împreună cu modelul roșu de cariocă m-a făcut ultimul răcnet, niciun club nu-mi poate refuza intrarea la cat de trendy sunt...

Și uite-așa a mâncat Anda tot... eu măcar aruncam conţinutul farfuriei la gunoi. Silent hunter. Probabil Anda e colerică, acum se exteriorizează.

update: pe jos alunecăăă... era să iau o trântă de zile mari!

You Might Also Like

4 comments

  1. Foarte tare ca ai un blog care povestesti fiecare minutel al copilului...dar nu stiu eu il consider total inutil, nu te supara dar rezulta ca tot universul tau este acest copil ceea ce nu este bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, cu cine am onoarea? Nu ma deranjeaza ca-l consideri inutil dar... daca il citesti totusi cred ca te contrazici singur(a). In orice caz, cu siguranta nu l-ai citit nici pe tot, nici indeajuns, pentru ca sigur iti dadeai seama ca asta e un blog care infatiseaza o singura fateta a vietii mele, aka eu-mama.

    Nu sunt o persoana atat de simpla incat sa pot fi rezumata pe un singur blog si doar nu vrei sa-mi dezvalui chiar toata viata pe internet! Nici fiecare minutel al bebelinei nu e dezvaluit aici, sunt atatea clipe frumoase care-mi aluneca printre degete pwentru ca stau sa le respir...

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum ma gandesc ca bine ca nu am avut niciodata intentia sa ii transform blogul lui David intr-un blog public..ca sa nu inceapa vreo persoana 'bine intentionata' sa considere ca el e singurul meu univers....dar ia stai...asta o fi ceva rau??

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred ca nu e rau deloc. Imi place downshiftingul de mor si m-as retrage undeva la tara dar sa fie pe malul marii sau al oceanului, sa am chaise-longuri, piscinute, carti si carioci lavabile pentru turma mea de copii nascuti acasa si un job mai la dostanta (cum am si acum si de altfel, in miniatura, ce-i drept) plus o mana de ajutor si un salon rezozonabil de aproape sa ma pot electrostimula la nevoie.

    RăspundețiȘtergere

About Me