Formular pentru redirectionarea a 2%

11:24


Am o prietena, Maria Mare sa-i spunem, pe care o cunosc deja de niste ani, dar care este de o discretie remarcabila. E atat de discreta incat abia acum doua zile am aflat ca Maria Mica, fetita ei, are epilepsie si are nevoie de sume considerabile pentru tratament. Am primit un mesaj privat cu rugamintea de a directiona  acei 2% de fiecare ani catre asociatia care strange fonduri pentru ea.

Sunt multi oameni care pot beneficia de acesti bani. Dar ce va pot promite este ca, daca alegeti sa directionati aceste fonduri catre asociatia DE PARTEA TA, acesti bani vor ajunge direct la un copil care peste niste ani va va putea multumi personal pentru gestul vostru. Va multumesc si eu acum in numele lor.

"Pentru cine doreste sa redirectioneze 2% catre fetita mea aveti aici datele:

ASOCIAȚIA DE PARTEA TA
sediul social:Timișoara, str Ion Budai Deleanu 33,
Dosar Judecătoria Timişoara nr. 8495/325/2007,
Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor cu nr. 69/14.06.2007, atribut fiscal: RO 22157600
cont:RO40 BACX 0000 0009 2261 5000 Banca Unicredit Țiriac
http://doilasuta.ro/content/documente/formulare/formular230.pdf

Va multumim"

Pentru motive care o privesc, prietena mea a dorit sa pastreze anonimatul copilului. Va rog sa ma credeti totusi ca este vorba de un caz real si verificabil si va pot furniza mai multe informatii in particular. Multumesc pentru intelegere.

Pun mai jos cererea completata, pentru a face lucrurile mai usoare. Pentru Bucuresti, daca lucrati undeva unde sunt mai multi angajati si se strang mai multe formulare, incerc sa ma ocup eu de depunderea lor. In acest moment ma documentez despre procedura si voi reveni cu update-uri in aceasta postare. Stiu ca se pot trimite si prin posta. In cazul in care nu puteti downloada o versiune printabila a formularului, o puteti face de aici.

Apreciez orice informatie de la persoane care au mai adunat formulare de acest tip anii trecut.




You Might Also Like

2 comments

  1. Se trimite formularul la sediul fundatiei sau se depune la administratiile judetene ale ANAF? (nu sunt nici din B, nici din TM)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua, ştiu că se depun la ANAF-ul de care aparţineţi. Vă mulţumin mult!

      Ștergere

About Me