Denis in actiune

15:50

După cum cred ca se observă, eram în ceva acțiuni de rerganizare dar nu m-am putut abșine, am râs întruna. Și uite așa mai am 2 pahare și 2 căni în toată casa... :))). Restul, credeți ori nu, s-au spart în timpul folosirii de zi cu zi, dar incredibil de repede, e zodia lor, cred.
|



Și alta:
- Mami, dă-mi țâță.
- Ți-e foame?
- Da, de țâță mi-e foame.


You Might Also Like

2 comments

  1. Mi-e rau...
    Nu puteai si tu sa-i dai pahar de plastic sau inox pentru asa ceva? Sau, daca ti se pare ca nu-l respecti daca nu-i dai sticla, exista pahare mai rezistente. Cred ca nici lui nu-i convine stresul de a purta de grija unui pahar care se sparge gand ti-e lumea mai draga si joaca mai frumoasa. Nici mie nu mi-ar placea sa lucrez cu ustensile inadecvate procesului tehnologic :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Data viitoare va cunoaste mai bine proprietatile sticlei,ca pana acum le cam ignora. Oricum, e innbunit sa stranga cioburi, el crede inca ca se poate face la lor. Nu stiu daca-l auzi, dar zicea: mami, fac puzzle.

      Nu i-am dat sa se joace, eu nu-i dau chestii de-astea sa se joace, moemntul a fost spontan; ceruse apa si apoi eu am plecat niste treaba, cand m-am intors l-am gasit foarte absorbit de activitate si am zis sa-l filmez sa am de ce rade mai tarziu :)

      Pahare de plastic/inox nu am dar e o idee sa cumpar de-astea.

      Ștergere

About Me