Advice needed

20:50

La modul cel mai serios cu putinţă şi fără intenţia de-a face precum cioara cu puiul ei, Denis merge.


Acum tinut de subsoară și când se revoltă de atâta susținere face ce face și caută mâini de care sa se țină cu mâinile lui. E un rotocol umblător.



E așa mic încât nu prea știu ce încălțări să-i cumpăr. Am comandat niște papucei Tikki, dar pe ploaie nu știu ce-o să-i dau. Presimt că nu mă voi înțelege cu el odată întorși din patria libertății supreme - aka de la țară și va trebui să-l las jos când mi-e lumea mai dragă. Aici mergea desculț sau uneori în șosete, că i le mai punem să-i protejăm degetele de la picioare când merge de-a bușilea pe cimentul din curte.

Sugestii?

PS prefer încălțările cu talpa flexibilă, ușoare, din piele, dar mi-ar plăcea și ceva să țină la bălți șă zăpadă. Există totuși cizme de cauciuc așa de mici? :)))

You Might Also Like

3 comments

  1. Mai, aceeasi problema am avut-o eu cu Du. El are si acum talpa piciorului mica, dar cand a inceput sa mearga era asa mica de nu gaseam nimic sa ii vina, decat incaltaminte de bebelusi care evident ca nu tinea la ploaie. O vreme a mers asa cu mai multe perechi schimbate des. Apoi am gasit ceva ghete Primigi, destul de mici (9-10cm), cu talpa moale si mai tarziu am vazut chiar si marimi mai mici. Robert merge acum cu papuceii Tikki si ma gandesc ca pana incepe vremea urata o sa ii vina ghetele pe care le-a purtat fratele mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Primii noi i am luat de la Okaidi. Se gasesc in toate mall urile mari. Au masura 18 care e destul de micuta si sunt moi si flexibili http://www.okaidi.fr/VAD/Rayon.html?StoreID=1&MarqueID=1&LangueID=1&fh_view_size=60&fh_start_index=0&fh_location=%2F%2Fokaidi%2Ffr_FR%2fcategories%3C{okaidi_topcat_1}%2fcategories%3C{okaidi_topcat_1_cat_1}%2fcategories%3C{okaidi_topcat_1_cat_1_ss_cat_niv1_2216}%2fcategories%3C{okaidi_topcat_1_cat_1_ss_cat_niv1_2216_5669}%2fcategories%3C{okaidi_topcat_1_cat_1_ss_cat_niv1_2216_5669_6398}%2fpointure%3E{18}

    RăspundețiȘtergere
  3. exista dar din punctul meu de vedere cizmele de cauciuc sunt o porcarie pentru ca transpira piciorul peste masura si foarte repede, iar cand vin in contact cu apa rece, baltoace etc izoleaza foarte prost si piciorul se raceste urgent.

    RăspundețiȘtergere

About Me