Emoții și dureri de cap

14:55


Wish me luck, în seara asta mergem la dentist. Data trecută nu a vrut să adoarmă și am stat cu el pe scaun, îl deranja un scutec.


A fost o fază demnă de tot râsul, că eu abia îl schimbasem și nu înțelegeam ce-l deranjează. La îndemnul medicului, care vroia să vadă cum se mai prezintă lucrarea și era presat de timp, mă așezasem pe scaun. La un moment dat am zis că i-o fi somn, deja începea să plângă cu sughițuri :)) și i-am dat să sugă, mă tot trăgea. Am început să râd și i-am zis dentistului: pe asta sigur n-ați mai făcut-o până acum :)) și am râs toți din cabinet. Oricum copilul nu a vrut asta până la urmă, vroia să îl dezbrac, așa că nu mi-a lucrat în timp ce alăptam.

În plus, aveam o afurisită de nevralgie care nu avea nicio cauză aparentă (am repetat și radiografia) și am amânat orice interveție. Acum am aflat de unde era: preludiu pentru sinuzita mea care s-a reactivat, mama ei. Văd că de data asta am noroc, drenez cam tot și nu am dureri, deși nu am luat decât câteva antiinflamatore ușoare.

Oricum, sunt între ciocan și nicovală: cât merg la dentist e mai greu cu tratamentul homeopat iar dentistul nu se baga la tratament până nu elucidăm de unde vine durerea. Să te ții...

You Might Also Like

5 comments

  1. Te susţin că tocmai săptămâna trecută am terminat şi eu c-o obturaţie. Oricum, cel puţin v-aţi amuzat :) îmi şi închipui o imagine în care mama alăptează şi stă pe spate să poată lucra dentistul hehe

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Multumesc, a fost bine, Denis s-a intretinut cu o doamna doctor cat timp dentistul mi-a dezobturat canalul: era o problema cu pasta, se muiase (?). Mai stau o saptamana cu calciu si sper sa pot avea din nou dantura completa ca arat mai ceva ca muma padurii care si-a pilit dintii :))

    RăspundețiȘtergere
  3. poti ruga medicul homeopat sa-ti dea remedii pentru problemele dentare, care sa te ajute in peroada cand mergi la dentist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In homeopatie nu stiu sa exista remedii pentru durerile dentare... asta eo abordare alopata. De fapt nu exista remedii contra ceva, ci doar remedii care se dau in anumite perioade, cand pacientul are un anumit tablou general de simptome. Multe substante folosite la dentist interfereaza cu remediile. Terapeuta mea nu a vrut sa-mi dea nimic in perioada interventiilor si a facut clar diferenta intre disconorturile mele si cele cauzate in urma interventiei (am avut o intoleranta la pasta cu care mi-a astupat canalul prima data).

      Ștergere

About Me