Anunț, cu drag

16:59


Povesteam in postarea de aici cum Codruta, prietena mea, m-a asistat telefonic la naștere vrând-nevrând.

Să o sun atunci, aproape în creierii nopții și să o țin la telefon mai bine de 40 de minute cât a durat faza expulziei a fost un gest absolut spontan, consecință a discuțiilor despre nașterea naturală pe care le avusesem cu ea la întâlnirile întâmplătoare de dinainte de naștere și a faptului că vorbisem și în cursul zilei, în plin travaliu.

Pur și simplu nu-mi mai venea să închid telefonul, fiindcă între contracții mă consultam cu ea despre chestiuni mai mult sau mai puțin tehnice: ce simt, cum decurge totul, mi-a fost ca o pârghie atunci, m-a ajutat să îmi dau seama mai repede ce se întâmplă cu mine și a fost preența caldă, femimină, pe care o respinsesem până atunci.

Mamă la rândul ei, cu o naștere naturală atât de frumoasă încât am fost invidioasă (în sensul nevinovat) pe ea luni întregi după ce am vazut reportajul, Codruța a trăit și nașterea mea ca fiind tot a ei. A fost un lucru care ne-a legat și, dacă prin părțile Bucureștiului s-ar purta titlul de moașă a copilului, ca în Oltenia, pe ea aș desemna-o Moașa lui Denis.

Codruța este doula (prietenă la naștere) și de curând și instructor Lamaze. Am plăcerea să anunț primul ei curs Lamaze, care se va ține la sediul Naște cum simți din strada Hristo Botev nr. 10

Cursul va începe Miercuri, 6 iunie și se bucură de un preț promoțional: 150 de lei/  6 module. Partenerii pot participa gratuit și la finalul cursului primesc atestat de puericultură, adeverință care le garantează încă 10 zile (lucrătoare) de concediu la nașterea bebelușului.

Sunt binevenite graviduțele între 28 și 32 de săptămâni


Înscrieri:
Codruța Brustur
codruta.brustur@gmail.com 

telefon: 0743186853 

* cu mențiunea că dacă vi se respinge apelul veți fi sunați înapoi cât de repede. Codruța este și mama unei minuni de un an și jumătate.


You Might Also Like

2 comments

About Me