O saptamana de SMS

15:50


De pe 10 pana pe 16 decembrie, printr-un SMS la 848 (numar valabil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote) se doneaza 2 euro;



la Romtelecom, tot intre 10-16 decembrie, puteti dona:

0 900 900 301- 10 euro/apel
0 900 900 303 – 3 euro/apel
0 900 900 305 – 5 euro/apel

*Nu se percepe TVA.






Bibi este un copil mic-mic care depinde de ajutorul altora. Are periodic nevoie de transfuzii intrucat sufera de o forma foarte rara de anemie. Transfuziile sunt insa o solutie temporara, ii fac si bine (il tin in viata) dar si rau - nivelul fierului din corpul lui a ajuns la cote astronomice). Solutia definitiva este una chirurgicala: un transplant de maduva.

E nevoie de multi bani, acum o luna inca mai avea nevoie de 140 de mii de euro.

Pentru voi cat inseamna doi euro? un suc in oras? o caserola cu baclavale din mega image, luate dinr-un impuls de moment cand mergeti sa cumparati paine?

Va rog, mariti-va factura la mobil cu 2 euro, nu se impoziteaza, nu veti plati o gramada TVA in plus la factura curenta. Sunt pentru un copil care pana la doua luni parea absolut normal. Cititi despre el pe mai toate blogurile mamicesti pe care le cunosc. Exista o pagina de facebook dedicata care vinde tot felul de lucrusoare, iar banii stransi se vireaza de asemenea in contul acestui copil. Se organizeaza evenimente care sa ii popularizeze cazul sau sa mai stranga un strop de bani pentru el. Acum in decembrie urmeaza al doilea talcioc urban pe 17 decembrie. 

Cititi mai multe despe Bibi pe blogul tinut de mama lui, aici.

You Might Also Like

0 comments

About Me