De 1 Iunie - invitatie la Disney

16:27





De la firma care se ocupa de comunicare si pr pentru brandul Disney Channel

I"Pregatim lansarea noului bloc de programeDisney Junior destinat copiilor intre 2-7 ani. Disney Junior isi propune sa reflecte legatura emotionala pe care o au generatii intregi cu povestile si personajele Disney, atat clasice cat si contemporane. Programul ii invita pe parinti sa se alature copiilor lor in experienta unica Disney, care cuprinde povesti magice, muzicale si emotionale, dar si personaje extraordinare, precum si teme specifice de invatare si dezvoltare care ii incurajeaza pe copii sa invete prin joc. 


Pentru a marca acest moment si pentru a sarbatori impreuna Ziua Copilului, am pregatit impreuna cu Revista baby o intalnire speciala cu mamicile si micutii lor  - Happy Baby Day. Te aspteptam miercuri 1 iunie, la 10:30 la Afi Palace Cotroceni Mall - in zona de joaca pentru copiii la o intalnire speciala cu Luminita Anghel si Disney Junior. In cadrul intalnirii, vei putea asista impreuna cu alte mamici la prezentarile unor specialisti pe teme legate de cresterea copilului, iar micutii vor avea acces liber la locul de joaca Zorky."

You Might Also Like

1 comments

  1. La multi ani din partea noastra! http://www.tarajucariilor.ro/blog/jucarii-ureaza-la-multi-ani-copiilor-de-ziua-lor. Jucarii - Tara Jucariilor, ureaza tuturor copiilor un calduros "La multi ani!"

    RăspundețiȘtergere

About Me