Umplând sacul lui Moş Crăciun

11:22


In data de 23 decembrie 2010, ora 12.00, la rugamintea Asociatiei M.A.M.E., Mos Craciun ii va vizita pe copiii internati in Clinica de Pediatrie din spitalul Fundeni, copii diagnosticaţi cu leucemii, limfoame, talasemie, hepatite cronice, etc.

Actiunea caritabila „Mos Craciun imparte speranta”, se va derula in perioada Craciunului si are drept scop atat crearea atmosferei specifice sarbatorilor de iarna in cadrul sectiei de pediatrie, cat si oferirea unor cadouri pentru copiii internati in aceasta sectie.

Asociatia M.A.M.E. si Mos Craciun, ii roaga pe toti cei care vor sa ajute la realizarea acestei actiuni caritabile, sa ii sprijine in vederea achizitionarii unui numar de aproximativ 100 de cadouri pentru copii, astfel:

* Prin donatii online direct din site-ul www.asociatiamame.com prin intermediul serviciului specializat "euplatesc.ro" sau prin paypal in contul office@asociatiamame.com 
* Donand in conturile Asociatiei M.A.M.E.:

Cont bancar deschis la Banca Transilvania SA, Sucursala Iancului
Asociatia M.A.M.E - Cod de identificare fiscala: 25454339
Cont RON: RO 03 BTRL 0440 1205 N750 44XX
Cont EUR: RO 75 BTRL 0440 4205 N750 44XX

* Daca sunteti reprezentantul unei firme si doriti sa sprijiniti acest proiect prin donatii in bani sau produse, va rugam sa ne contactati la adresa office@asociatiamame.com pentru a discuta incheierea unui contract de sponsorizare.

Cadourile vor contine: imbracaminte, jucarii educative, carti, decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna, dulciuri, etc.

Multumim anticipat, tuturor celor care ne vor sprijini in aceasta actiune.


Cu consideratie,

Membrii Asociatiei M.A.M.E.

You Might Also Like

0 comments

About Me