Marea provocare (mondială) a alăptării

11:00

Mami, alăptează-mă!: Marea provocare (mondială) a alăptării

Ca sa intram si noi in randul lumii. Toate tarile civilizate alapteaza. In publlic, acasa, mai la vedere sau mai discret, unde si cand e nevoie. Numai noi ne strambam.





Solutii sunt, daca exista deschidere. Deschiderea mamei, a soacrei, a vecinei, a pediatrei, a babei din autobuz, a oamenilor de pe strada, care invata sa respecte eforturile noastre de mame full-time.

E cazul sa terminam cu prostiile si sa oferim exemple pozitive, nu sa ne lasam copiii in patuturi cu carusele muzicale deasupra ca sa putem da si noi o matura prin casa. Suntem mame, nu roboti de bucatarie si odata ce vine un copil, primul nostru gand se indreapta catre el, iar tatii ar face bine sa se prezinte la datorie, ca sa fie suport, dragoste si alinare pentruca noi sa reusim sa le crestem copiii sanatosi, impreuna cu ei. Timp de dat cu matura vom avea toata viata, printre un dus la serviciu si alte corvezi zilnice. Copilul nostru este mic o singura data. Ma leg de acest aspect pentru ca multe femei se lovesc de lipsa de ajutor in primele saptamani, critice, si apeleaza la lapte surogat doar pentru a face rost de timp, pentru ca in familia romana iti iei nevasta pe post de masina de spalat.

Si nu vorbesc despre mamele online, ci despre cele multe, din offline. Trebuie sa iesim din online cu informatiile deultima ora, cu o mana de ajutor si o vorba buna.

Va pup si va astept acolo. Noi clar vom veni.

You Might Also Like

0 comments

About Me