Cine n-are copil sa-si cumpere!

17:07

Pentru ca am calcat pe o punga cu bule cand am pus-o sa dorma si pentru ca sunat telefonul vibrand nebuneste pe biroul de sticla, m-am enervat putin.
M-am enervat si eu ca voiam sa beau o gura de cafea singura, sa ies sa pun un pachet la posta si habar n-am ce voiam sa mai fac. I-am smuls pixul Andei ca nu voia sa mi-l dea, am scris o adresa si cand i l-am dat inapoi m-a certat si pe moment nu l-a mai vrut. ApPoi am pupt-o, dar ea a ezitat crezand ca vrau sa i-l iau din nou. Am zis ca gata, stop, nu 9imi pun nervii pe moate pentru ca daa se intampla asta de vina nu sut decat eu. Si cums a ma supar domnule tocmai pe moi? Mai bine nu ma supar deloc, asa ca am zambit copilului si cuburilor imprastiate prin camera.

Somnul a sarit pret de 2 poste deci ma pregatesc sa iesim. Anda scoate pungute din cutie, eu le pun inapoi, o intreb daca plecm pa. Ea: paaa? si uita. Vin cu o pereche de sandale. De obicei, sandalele nu dau gres. Vine fericita spre mine, apoi fuge la usa si culege alte sandale.

- Le vrei p-astea? Sigur, uite, ti le pun. O incalt si fuge fericita la usa. Si bate in ea, cum face ea de fiecre data cand vrea sa se deschida o usa. Eu ma uit la un cur mic si gol (e goala pusca, nu a vrut haine toata ziua) si o intreb:

- N-ai uitat ceva?

La care ea se intoarce si se aseaza pe tricicleta

You Might Also Like

5 comments

  1. :)) foarte tare..asa face si nepotica mea..ieri de exemplu vroia sa se duca in chiloti sa isi cumpere bobo (bomboane) cu bani invizibili.:))

    RăspundețiȘtergere
  2. super:))
    imi place si 'decorul' nou..tare racoritor:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Va pup pe toate :). Imi pare asa de rau ca 90% din chestiile astea dulci vin si trec, le uit in amalgamul de lucruri zilnice si multe posibile postari se pierd asa. Imi doresc un cititor de ganduri de ziua mea, dar sa aiba si optiunea "salveaza".

    RăspundețiȘtergere

About Me