Bebelina perlata

13:45

La incercarea noastra de masa de pranz de mai deunazi, Anda a pus mana pe o Libertatea, unul din ziarele preferate ale lui tataie.. Si nu pe orice pagina, ci una unde se lafaia poseoarea unor sani foarte rotunzi.

Copila arata: tzitzi? tzitzi?tzitzi? - asa cum, de altfel, face de cate ori vrea o dusca. Si da sa bea... din tzatza din ziar. Dar nu stie sa tina hartia nemiscata, asa incat se tot apleaca. Hartia ajunge si mai jos pentru ca bebelina isi lasa in jos si mainile dar si capsorul... pana mai-mai sa cada de pe scaun.

Mi-a dat sa mananc cateva furculite cu pilaf apoi m-am apucat sa strang obisnuitele frimituri. Cu matura. Ca de oboicei, bebelina se posteaza unde matur eu. Si se cearta singura, dand din mana ca la conferinta: Aaaa! Aaaa! A!

Asa face de luni bune cand ma spal eu pe dinti si ea izbeste colacul de WC de 20 de ori, scutindu-ma de litania zilnica care continea "hai ma mama, nu mai pune mana acolo ca iar ne spalam pe maini si tu iaaar pui mana si tot asa... Desigur, nu ea renuntase intre timp la izbit colacul ci eu la litania zilnica, muncind in schimb sa creez reflexul spalatului pe maini. Mi s-a parut mai sanatos asa :)

Uitasem, zice dă când iţi dă ceva şi ia când vrea să-i dai tu ei ceva.

You Might Also Like

3 comments

  1. caut mama care sa doneze lapte matern. va rog sa ma ajutati. sunt o mamica disperata. am cautat un mail unde sa va scriu, dar nu am gasit. multumesc frumos, carmen 0728 473 531, didinuska@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu las totdeauna capacul ca-mi este frica sa nu bage mana in wc. Oare sunt foarte denaturata daca nu o spal pe maini de fiecare data cand pune mana pe capacul de la wc? Oare capacul este mai putin murdar decat colacul? Vai mie, sa vezi ce de intrebari imi pun de acum incolo!

    RăspundețiȘtergere
  3. Capacul nu este un impediment :):

    http://blogulmeumediocru.blogspot.com/2010/02/ce-mi-place-la-ea.html

    In plus, a propos de spalatul pe maini, wc-ul e mai curat decat unele locuri pe care pun ei mana pe-afarA.

    RăspundețiȘtergere

About Me