O noapte ca toate nopţile

11:37

Zoozoo şi-a scimbtat starea de agregare în ceva foarte lichid, de când a venit la noi îl strigă fetiţa: ta-tăăăă! ta-tăăăăă!!!

***

Azi-noapte Zuzulina a sfidat legile fizicii: s-a intors pe burtă, apoi a plecat în căutre de ţâţă în cele 4 labe din dotarea recentă, a mers cumva pe deasupra capului meu (ma aşezasem la acelasi nivel cu ea ca să n-o acopăr accidental cu pătura) si a plonjat prin alunecare direct pe jos, ocolind cumva măsuţa cu rotile de la capul patului, adică undeva în dreapta imaginii de mai jos. Nu s-a lovit, i-am dat repede ce căita şi a adormit la loc dar n-am crezut niciodată că o vezi pe urmă nu e aşa de repede!

***

Tot azi-noapte fetiţa a dormit prima dată pe burtă cel puţin o oră. Dar a trebuit s-o-ntorc eu că la următoarea şedinţă nocturnă nu înţelegea de ce stă aşa şi începuse să mă certe.





Una peste alta, aici e foarte cald şi alăptez noaptea la fel de des ca vara. Mintea mea blondă nu şi-a dat seama ca putea regla caloriferul: pe de altă parte, am putut dormi la scutecul gol, deci care-i pierderea până la urmă?

You Might Also Like

2 comments

  1. Care scutec gol, ca io vad manusi pe copil?:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Hihi, Z e din ce in ce mai cocheta, ii plac toate accesoriile posibile: agrafe, esarfe, elastice de par (pe-alea sa i le pui tu si ea sa si le smulga), caciuli, scutece pe cap... Da' nu stiu cum a rezistat atat cu manusile alea in mana :D.

    RăspundețiȘtergere

About Me