Latest news

10:26

19 mai - clipe scoase din sertar si uitate pe masa

N-am mai dat iama sa scriu pe blog pentru ca sunt tare ocupata. Cresc! Am 7 luni si 9 zile si deja stiu sa: stau in fund, ma rostogolesc de pe burta pe spate si sa rad, sa ma ridic in picioare - cu greu dar ce bine e acolo sus!... Sa vorbesc: pa-pa, ba-ba, ta-ta, mmmmm, trrrrriiii, da-da, dai-dai, ma-ba... Ar vrea zoozie ma-ma dar uite ca nu-mi iese. Si pana la urma ce logica are mama asta? Niciuna deocamdata, pentru ca nu o strig pe nume, cand vreau la mama eu plang!

Si, o da! Am doi dinti incepand de azi, dinti cu care pot sa compostez orice. Chiar si sanul zilnic!

Primul dinte a fost marcat de un eveniment grandios. Zoozoo s-a taiat in blender. Cat era el la urgente, zoozie s-a lovit de dintisorul meu Nu-i asa ca-i romantic?


11 iunie - Sunt un pui mare

Da, chiar mare. Ieri am implinit 8 luni!

La bilantul de 7 luni si multe zile (cam acum 2 saptamani sau mai mult) aveam 7400g si 70 de centimetri. Ceea ce pentru un pui care a plecar cu mami a lui avand 2650g in a treia zi de viata inseamna mult. Aveam 51 de centimetri si un capsor cat mingiuta mea verde/roz/galbena - ca am trei, ce credeati? Plus una mai mare cu Pokemon (cine-s aia???)

Am aproximativ 4 dinti. Nu va pot spune cu siguranta daca al patrulea a rasarit pentru ca zoozie are interzis la gurita mea. Nici nu ma gandesc s-o las sa umble pe-acolo, mai ales ca atunci cand o face se lasa cu catastrofe de genul: scos toate bucatile de servetel pe care le rontai cu mare placere... si nu mai stiu altele deocamdata.

Stau in picioare si ieri am facut primii pasi seriosi sustinuta de zoozie. Se anunta vremuri aplecacioase pentru zoozie asa ca o sa-i cumpar cadou un tub de diclofenac sa se tina bine.

Ce mai spun nou? O strig pe MAMA. ii spun PA tatalui meu cand pleaca la serviciu. Intr-o zi de luni de Rusalii am strigat-o pe mama si i-am spus si tatei gata cand m-am saturat sa-l privesc retusandu-mi pozele in photoshop. Cand ies pe scara incep sa chiui atat de tare incat jumatate din vecinii nostri s-au pus pe liste de asteptare pentru proteze auditive. Imi plate tare cum se aude, scara asta are rezonanta, nu gluma.

Am invatat sa plang. Mama e cam trista cand ma aude. Plang foarte convingator, presarat cu chiuituri. Azi-noapte m-am trezit la miezul noptii singura si am tras o repriza de plans. Zoozoo si zoozie m-au scos pe-afara in wrap "sa schimb peisajul". Ce experienta! Ce frumos se vad luminile noaptea! Dar normal ca am chiuit pe scara! Noaptea parca se aude mai bine...

In momentul de fata zoozie scrie ce-i dictez eu iar eu... ma aplec, musc un cearsaf, ma ridic, ma aplec, musc un cearsaf...

You Might Also Like

2 comments

  1. astept cu nerabdare sa mai creasca sa vedem ce nazdravanii va face :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si noi! In fiecare zi ne uimeste cu cate ceva nou. Este la aceasta varsta un adevarat burete informational. Peste 3 luni va fi o copie a noastra in minatura :) atunci ne vom revizui lista cu defecte cunoscute, hehe...

    Multumim ca ai trecut pe-aici si te asteptam in continuare!

    RăspundețiȘtergere

About Me