When LOVE is for SALE

18:56


Dragostea e oarba. Shoppingul la fel. I-am promis Laurei de cel puin o saptamana ca voi scrie despre acest eveniment si m-am lasat dusa de val si de pretex. Textul lor e prea fain ca sa-l mai modific, asa incat luati de clati-va ochii si... poate ne vedem pe acolo, de ce nu. 



A fost de-ajuns o privire ca să mă las cucerită. Era exact ceea ce-mi doream și venea într-un moment cum nu se putea mai potrivit. Rochia perfectă pentru petrecerea cu fostii colegi de liceu. Sandalele potrivite pentru city break-ul mult asteptat. Fusta fistichie pentru petrecerea tematică. Pălăria care m-a salvat la mare în weekend, pentru ca parul suferise o transformare nefericita. Dar ce noroc, ce bucurie si usurare că le-am avut.


Toti avem povestile noastre, o istorie care ne-a adus unde suntem acum si de unde vom pleca mai departe, chiar dacă separat.


"When love is for sale" - târg pentru lucruri care au fost si încă mai merită să fie iubite. Obiecte si accesorii, nu noi dar încă frumoase, îsi caută alte povesti. Poate sunt exact ceea ce-ti trebuie tie.

In prima zi a Brumarului "When love is for sale", impreuna cu Have a Cigar, isi deschide inima pentru a primi noi conchistadori. Vino sambata, pe 1 noiembrie, intre 10.30 si 18.00, la parterul si demisolul casei din str.Dianei, nr 11, sa gasesti dragostea pentru lucruri purtate deja cu drag si grija, colectii de bijuterii, carti, albume cu muzica buna sau obiecte decorative. Tot aici, mamicile vor avea parte de o dubla bucurie pentru ca vor putea cumpara hainute si pantofi pentru copii, altadata dragi altor parinti. Sau jucarii de nedespartit in alti ani, in alte perioade pentru alti copii.

Pe parcursul zilei, Have a Cigar te asteapta cu un pahar de vin rosu fiert si un delicios Tender Chicken (gratar din piept de pui aromat cu ierburi de sezon, sos a la chef, bagheta si cartofi prajiti) la un pret special...iti trebuie forte pentru a cuceri cele peste 20 de dulapuri deschise.

"When love is for free" este sectiunea târgului dedicata unui gest de dragoste fata de animale. Haine, obiecte, lucruri dragi sau jucării pot fi donate, atat de participanti cat si de vizitatori si, ulterior, cumparate, fara un pret anume. Banutii adunati vor fi donati adapostului pentru catei si pisicute “Arca lui Noe”, situat in fosta ferma de pui a Institutului de Cercetari din Corbeanca, unde sunt adapostiti aproape 80 de catei si cateva pisicute. Lucrurile stranse dar necumparate raman pana la urmatorul eveniment pentru a se continua donatiile.

Persoana de contact: Laura Bucur.


Pentru cei care cred ca au povesti de dragoste de spus in cadrul "When love is for sale" se pot inscrie la adresa de email laura.bucur@laurabucur.ro. Ulterior inscrierii vor fi trimise toate detaliile necesare participarii.

Da, exista si doua reguli:
• lucrurile sa fie intr-o stare buna sau foarte buna, curate, calcate, mai ales cele pentru copii;
• nu se accepta haine sau obiecte cumparate in scopul comercializarii, revanzarii.

Taxa: 50 lei/expozant; se ofera o masa si un scaun (trebuie sa aduceti voi stander si umerase).

Contact:
Laura Bucur – laura.bucur@laurabucur.ro / FB: When love is for sale

Intrare GRATUITA pentru vizitatori!

**********************************************************************



When love is for sale - it's a fair for things that were and still deserve to be loved. Items and accessories, not new but yet beautiful is looking for other love stories. Maybe it's just what you need.

When love is for free - this section of the fair is dedicated to the love for dogs and cats. Clothes, objects, dear things or toys can be donated. Participants and visitors will be able to purchase without a specific price. Collect pennies will be donated to the shelter for dogs and cats Noah's Ark.

You Might Also Like

3 comments

  1. Hainele puteau sa ajunga la niste copii care chiar au nevoie de ele. Eu asa procedez cu hainele copiilor mei. Cei care au cumparat si au vandut la acest eveniment puteau sa ajute catelusii oricum.
    Cautati pe FB AsociatiaBenefacto. Acolo o sa vedeti fotografii cu copii bucurosi ca au primit jucarii si hainute.
    Daca sunteti parinti intr-adevar si daca atunci cand va strangeti copiii in brate simtiti dragoste atunci indreptati-va dragostea catre copii.
    Eu m-as rusina sa vand in loc sa daruiesc. Stiu ca o sa spuneti ca banii ii daruiti mai departe dar daca va doriti cu adevarat puteti sa faceti ambele lucruri

    RăspundețiȘtergere
  2. Suna interesant sa zici ca Dragostea est de vanzare .

    RăspundețiȘtergere
  3. When love is for sale ! wow ! what an amazing post.. really enjoyed reading it through . :)

    Thanks for sharing such an amazing post.

    Apu

    RăspundețiȘtergere

About Me