Ideea de luni

14:14

Bună ziua!


La voi e bună? Chiar e?

A noastră e împănată cu tot felul de momente de-astea priceless. Așa că mi-a venit o idee de luni:


  • Împărtășiți cu noi (cel puțin) un moment de-ăsta kodak de-al copiilor din dotare. Postați pe blog sau Facebook cu link către această postare ca sursă de inspirație. Postul trebuie să conțină o poză, un film sau numai un moment povestit cursiv, folosind corect limba română și vă propun spre câștigare unul din cele două: 
    • 1 kilogram de smântână kosher, proaspătă, gustoasă și 100% nepasteurizată dacă sunteți omnivori, locuiți în București sau Râmnicu Vâlcea și vă lăsați pe mâna mea 
    • sau 1 kilogram de ulei de floarea soarelui presat la rece de o cunoștință de-a subsemnatei dacă sunteți în țară sau sunteți vegetarieni. Câștigătorul alege.

Ar mai trebui sa:

  • Urmăriți blogul subsemnatei fie pe e-mail fie prin Google friend connect și pagina aferentă de facebook
  • Urmăriți în același fel Mama visează, blogul blogul subsemnatei lăsat deocamdată în paragină și pagina aferentă de facebook
  • Dați follow acestui profil 
  • Lăsați un comentariu mai jos cu numele/mailul cu care urmariti și profilul de facebook cu care ati dat like peste tot și link către postarea voastră. Cine nu are facebook... nu știu, aștept o idee. :D 



Voi face o postare separată unde voi include toate linkurile către bloguri/facebook și poveștile de pomină, fiindcă scopul final este să ne cunoaștem și să râdem cu poftă bucurându-ne de fiecare moment petrecut alături de copii până când statul român ne forțează mâna să punem cariera pe primul plan, ca și cum copiii cresc ca buruienile.

* Rezultatele peste o săptămână fix, la miezul nopții luni, adică.(asta daca are careva chef de joacă).
** Produsele nu se livreaza chiar in secunda doi ca trebuie sa le primesc și să am grijă să ajungă proaspete. Ne auzim și stabilim de comun acord.

You Might Also Like

4 comments

  1. ma bag, dar m-ai omorat cu conditiile, nu stiu cum sa-ti dau follow, ca suntem deja friends, si nu stiu cum sa urmaresc blogul:P Dar ma bag de fun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai am zis sa fac si eu ca toata lumea cand face un concurs. E undeva pe stanga o chestie "zoozisti". Sau poti da clic pe abonati-va prin e-mail. Dar sunt niste pretexte, zau, ia leapsa, e suficient. :)

      Ștergere
    2. Bai, eu cu tot cu explicatii nu stiu sa dau follow. Blogul si celelalte le urmaresc. Imi mai trebuie putin timp...

      Ștergere
  2. Zoozie, am scris: http://primavaradepoveste.blogspot.ro/2013/03/distractii-in-trei.html. Am pus poze multe rau. Abia apoi am vazut ca ai sris "o poza" si ca as fi putut filma m-am gandit prea tarziu.
    Pe facebook-Vasy Boian, pe blog-Roda.

    RăspundețiȘtergere

About Me