Coșmarul din farfurie (IV) - astăzi o mică tragere de mânecă despre glutamatul de sodiu
ce mancam 12:10
Ah, am impresia că seria asta n-o să se ooprească în veci. Voi publica sub label-ul ăsta orice aflu, mai nou sau mai vechi, despre substanțe periculoase care ne intră în meniul zilnic.
Scriu din metrou, ce naiba sa mai fac acum, cand m-am trezit tocmai la Aparatorii Patriei in loc de Victoriei?
Un scenariu apocaliptic? Poate. Dar, aşa cum chimicalele astea ne-au invadat pe nesimţite, tot pe nesimţite pot dispărea din farfuria noastră.
citeÅŸte partea I
citeÅŸte partea a II-a
citeÅŸte partea I
citeÅŸte partea a II-a
Suntem ceea ce mâncăm. Dar cât de mult ne schimbă alimentaţia? Se tot vehiculează că suntem din ce în ce mai mulţi, suntem convinşi că nu avem timp, că există şi hrană procesată sănătoasă.
citeÅŸte partea I
citeÅŸte partea I
Pe măsură ce citesc mai mult pe subiect, pe atât simt că mă apucă ameţeala. Şi nu pot să nu împărtăşesc cu nimeni asemenea stări mirobolante.
Printre motivele serioase pntru a nu iniția alăptarea se numără bolile mamei.
Are doi ani şi patru luni. Nu e prea mare să fie dusă în braţe? Nu te doare spatele? Copiii nu trebuie să facă efort? Noi avem căruţ, e comod, modern, ne place, nouă ne e bine cu el.