Special pentru copii - primul concurs organizat de o zuza autentica :)

14:32

Buna dimineata, bine v-am gasit, ce mai faceti, ati dormit mai mult decat mine azi-noapte?


Cele cateva sute de persoane care pot vedea postarile mele de pe facebook din ultimele zile stiu deja ca m-a cooptat cineva in primul meu proiect care seamana cu pr-ul (asa ca va multumesc mult pentru like-uri).

Sunt foarte entuziasta, incepe sa-mi placa genul asta de indeletnicire non-tehnica si ma innebuneste de placere faptul ca am mana libera sa fac ce-mi doreste sufletelul pe pagian respectiva. Pacat insa ca s-a suprapus cu un curs foarte tehnic pe care il asteptam de multa vreme si nu reusesc sa fiu pe cat dinamica si creativa imi propusesem acum cateva saptamani cand am dat curs invitatiei cu pricina.

Un alt lucru pe care-l fac pentru prima data este sa organizez un

C O N C U R S




Mara si eu va oferim posibilitatea de a castiga un produs la alegere de pe situl Bodybebe.

Conditiile de participare sunt simple:

1. Dati LIKE pe aceasta pagina de facebook

2. Dovediti ca va intereseaza si putina mediocritate dand un like si aici: ein blog mediocru

3. Lasati un comentariu la aceasta postare unde sa mentionati:

                                 a)
        • aliasul vostru de faceook ca sa pot verifica inscrierea voastra pe cele doua pagini)

                                b)

        • ce v-ati dori sa gasiti pe situl Bodybebe si actualmente lipseste de pe site: de la produse de o anumita culoare, modele disponibile, game noi de produse, practic tot ce va trece prin cap, in limitele bunului simt. 
                                      sau 
        •  sugestii despre organizarea sitului.
                                   c)
        • ce va enerveaza cel mai mult la mine sau la ceea ce am scris aici sau pe pagina de facebook Bodybebe. Va rog totusi sa nu injurati :)
                                    sau

        • ce fel de articole va doriti sa cititi pe aceasta pagina - ce fel de informatii v-ar interesa dar nu aveti chef sau timp sa va documentati despre ele, de exemplu. Nu va garantez ca punctele noastre de vedere voi coincide, insa poate fi un util punct de plecare fie pentru "asa da" fie pentru "asa nu" in unele aspecte ale vietii fiecaruia.


*** Castigatorul se va desemna cu ajutorul random.org.
*** Concursul dureaza pana luni 07.11.2011 la ora 00.00 (adica duminica 6 nov orea 24:00) cand voi afisa si lista participantilor. Explicatia? Atunci imi expira drepturile de guest admin pe pagina de facebook Bodybebe.

edit: important: daca aveti ceva dubii privind datul numelui de pe facebook puteti sa imi trimiteti informatia asta in privat - fie pe facebook unde ma gasiti ca Zoozie Mami, fie pe mailul de la contact

Voi publica rezultatul extragerii pana la luni, 7 nov la ora 15. Va multumesc pentru participare si va invit sa faceti concursul cunoscut cat mai multor parinti.





You Might Also Like

30 comments

  1. Raluca Donciu

    Mi-as dori sa gasesc: bluze negre cu "tatuaj" pentru parinti :D si fesuri negre pentru copii mai marisori.

    Nu m-a enervat nimic din ce ai pus pe pagina BodyBebe, ba chiar am apreciat ca ai abordat teme mai neconventionale, riscand putin...

    Si imi plac cam toate temele pe care le abordezi aici, abia astept mai multe pe tema nasterii acasa :D.

    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Catalina Zimbroianu

    Mi-as dori sa gasesc body cu personaje din desene gen Micky...Ptr noi adultii ( de fapt mie mi-ar place pijamale cu Tweety).

    Imi plac toate temele abordate mult miar placea sa vb despre educatia copiilor mai marisori!
    Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Crisalida Esarfe Port-Bebe ma cheama nenea feisbucu.

    Mi-ar placea hainute hippie pt copii (baieti included :D). No acum care injura pe care? :D

    De enervat nu-mi amintesc sa ma fi enervat nimic.

    Iar blogul e in topul meu de dragi (bine argumentat, idei sanatoase si expuse nitel acid).

    RăspundețiȘtergere
  4. Ramona Ciorcila
    Mie mi-ar placea mai mult alb cu imprimeuri de haioase de Craciun. Reni nostimi cu nasucul rosu, Mosul blocat pe horn, spiridusi ghidusi si din astea. Sau haine de fete in nuante de ciocolatiu... miam.
    Cat despre site-ul BodyBebe eu as opta si pentru un background mai putin incarcat si mai putin colorat pentru ca cel de acum imi fura atentia si ma copleseste. Mi-ar placea sa vad si ceva mai reprezentativ dar mai... minimalist. No offence!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bacalu Cristina-Elena
    Mi-as dori maiouri-body, dar cu bretele, nu ca cele care exista acum la Bodybebe, pantaloni de trening stransi pe picior in partea de jos, gen salvari, vestute de purtat peste body-uri, hainute in culoarea verde. Si hainute cu imprimeuri cu si despre sarbatori: Mos Nicolae, Craciun, Paste, Valentine' s Day, Halloween, etc.

    RăspundețiȘtergere
  6. mi-ar place sa gasesc tricouri mama-fiica, tata-fiu, etc.
    nu ma enerveaza nimic la tine, nici pe FB, nici aici. Pot totusi sa injur?

    RăspundețiȘtergere
  7. eu am doar o observatie: daca concursul dureaza pana pe 7 nov ora 00.00, dar tu anunti castigastorul in aceeasi zi la ora 15.00, ceva nu se leaga, caci 00.00 e dupa 15.00 :)
    sau imi scapa mie ceva?
    in rest, mult succes, faci o treaba f buna.

    RăspundețiȘtergere
  8. fb: Cine Vreau Eu

    La site-ul bodybebe.ro am o plangere. In pagina colectii(http://bodybebe.ro/index.php?route=product/category&path=59) scrisul se suprapune. Am verificat pe 2 browsere.

    Bodyuri verzi, gri, grena mi-ar mai placea.
    Bodyuri tematice: botez, mot, 1 an, 2 ani, cresa, sarbatori.

    In rest NUMAI DE BINE!

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi cer scuze, v-am spus de la inceput ca sunt zuza. Am creat confuzie cu cerintele concursului. Asadau astept (am sincer nevoie de toate):
    -numele vostru de pe facebook
    -sugestiio pentru Mara
    -sugestii pentru mine.


    Prtin urmare invit, daca sunt dragute, pe:

    *** Ramona (sotiesimama) - sa completeze feebdackul catre persoana mea - desi noi ne cunoastem si in privat am primit o gramada de feedback-uri, asta e regulamentul, nu vreaus a se supere nimeni ca face mai mult:)

    *** Cristina (Bacalu) sa revina cu feedback-uri deaspre Mara si despre mine

    *** Luminita, sa se incrie la concurs - de ce nu? :* Draga mea, daca iesi la random iti suplimentez premiul cu inca un item ca sa nu se certe hunii pretiosi.



    @ myeva: multumesc pentru feedback, poti sa si injuri daca asta te mentine zen :))


    Mami de Rares, atata perfectiune o sa mi se urce la etaj :)) Multumesc.

    Precizare: Luni ora 0.00 inseamna duminica la ora 24.00 (e ora cand imi expira drepturile de admin pe pagina Bodybebe - o sa modific si articolul in consecinta)

    RăspundețiȘtergere
  10. Vasy Boian
    Eu vreau body cu Tom si Jerry, favpritii mei din copilarie.
    Ma enerveaza ca am pierdut tot ce ai scris pe pagina BodyBebe (si acum trebuie sa reiau tot si mie nu imi place sa "muncesc" mult odata) din simplul motiv ca e pe facebook si eu si facebook-ul-baba si mai cum era?
    Articole? Citesc aici cam ce ma intereseaza ca mamica si viitoare mamica si sunt multe articole care m-au ajutat. Mi-ar mai placea ceva solutii pentru a tine nervii in frau, sau cum faci tu sa iti pastrezi calmul si sa discuti frumos cu Anda chiar si atunci cand simti ca fierbi. Mie in ultimul timp nu prea imi mai iese.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cristina Dumitru

    Pentru Mara - asa cum au mai spus si alte fete, hainute verzi. Dar verzi-verzi, fie verde smarald fie verde praz. Si colectia Cartoons sub forma de body, ca ma enerveaza sa-l imbrac pe pitic cu tricouri care i se ridica atunci cand il iau in brate.

    Pentru Zoozie, putin mai multa atentie la scris (nu dati cu pietre, dar sunt articole interesante si ma enerveaza cand sunt litere lipsa).

    RăspundețiȘtergere
  12. Adriela check the facebook page, am pus cate ceva despre tantrums :*

    Cristina, am remarcat problema si e meteahna veche de-a mea, scris uin cele mai ciudate ipostaze si locuri, ma grabesc si incerc sa nu-mi perid ideile iar fontul din editorul de text nu ma ajuta deloc. Mai intru si editez si toooot imi raman litere gresit puse :)) MA straduiesc s arepar si cand am timp intru si retroactiv si modific. Daca ai ceva particular de semnalat mi-ai face un mare serviciu (vezi Contact) Multumesc!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ufff, iar facebook! Trebuie sa ma obisnuiesc macar acum cand am motive.
    Si inca o sugestie pentru Mara. Mie imi plac foarte mult body-urile care se incheie cu capse la gat. La cele mai multe din cele petrecute se tot dezgolesc umerii. Copilul meu e mai slabut si poate de-aia...

    RăspundețiȘtergere
  14. Oana Ioana

    As avea o sugestie pentru organizarea siteului - sa existe si un alt mod de organizare al produselor.Pe mine de ex ma intereseaza in special body-urile de tip maieu.Pentru a le gasi a trebuit sa intru pe fiecare colectie in parte in loc sa gasesc undeva "body maieu" urmat de toate produsele de acest tip.Deocamdata nu sunt multe colectii si nu e asa de greu de urmarit, dar poate in viitor....

    Pentru Zoozie - mi-ar placea sa citesc mai mult despre Anda si despre dezvoltarea ei.Dar asta si din motive personale:)

    RăspundețiȘtergere
  15. Gabriela mirela

    Mi-as dori sa gasesc costumase de Mos Craciun pentru copii, la preturi rezonabile :)

    RăspundețiȘtergere
  16. OK, revin cu feed-back-urile solicitate si imi cer scuze ca nu am inteles corect cerintele:
    Mara- o cunosc doar de pe facebook si in urma celor doua comenzi lansate pe site si nu am avut niciun fel de probleme, din contra pare o persoana tare draguta, asa ca nu am ce sugestii sa-i fac, poate o rubrica de feed-back-uri pe site.
    Zoozie- imi place cum scrii, dar recunosc ca nu am citit toate-toate cele postate de tine, asa ca sincer nu am sugestii de facut.Din cele citite nu m-a enervat nimic, imi place stilul tau de a fi si de a scrie, de a aborda diverse teme.

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Pe facebook: Bacalu Cristina-ELena, dar am scris asta si in prima postare.

    RăspundețiȘtergere
  19. eu m-am obisnuit cu "papatul" literelor...asa ca deja am trecut-o la ok:)..oricum cu drag citesc ce mai zice zozie mami....asa ca tine-o tot asa...

    pt Mara: astept si eu hainute verzi si crem sau marouri de toate felurile, si de ce nu niste body-uri tematice pentru luna decembrie: cu globulete, stelute, mosuleti si cerbi...sigur o sa ne placa noua mamicilor sa ne vedem strumfii imbacati cu asemenea body-uri...a! si pijamale bluza si pantalon asa 2-3 anisori.

    laura rus pe facebook

    RăspundețiȘtergere
  20. Ioana Schilinka (FB)

    1. nu am cumparat inca haine online :D dar cum imi place mult sloganul nu pot sa zic decat ca astept sa se implineasca, sa nu mai vad vesnica opizitie albastru-roz, baieti fete ... ca ma nevrozeaza :D aaaa, as vrea si eu haine verzi in toate nuantele posibile....si gri...si roz chiar, ca-mi place daca e prafuit.

    2. blogul tau il urmaresc cu interes crescand. foarte documentate, nuantate articolele. parca as prefera totusi nitel mai mare scrisul, sa pot citit tot articolul din prima, asa am nevoie de pauze :D

    3. sugestii n-am, te descurci si singura foarte bine :) abia astept sa citesc despre nasterea acasa! <3

    RăspundețiȘtergere
  21. Tiziana Eu pe fb

    Eu as dori sa gasesc bady de mai multe culori si un pic mai inchise la gat, astea care sunt cu capse sunt mai largute sus si se vad umerii.

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna! Ma inscriu si eu. Am dat Like azi pe pagina BodyBebe si mai de mult la Zooziesme. Ma mai incadrez?

    Sugestii si reclamatii :)

    1) Site-ul BodyBebe se incarca destul de greu - recomand schimbarea fundalului. E ok ca e colorat, dar clipeste => dureri de ochi si incarcare grea a paginii.

    2) Ar fi utila impartirea si pe categorii de haine: pantalonasi, body-uri etc. E draguta ideea colectiilor, insa ar fi mai usor de ales daca vezi toate body-urile pe o pagina.

    3) Verde! pot face si haine verzi?

    4) Ar fi dragut sa poti personaliza haine de bebe... se poate??

    Sugestii pentru tine? Tine-o tot asa! Mamica dedicata si responsabila si sharing [cum sa-i zic in romana?]

    P.S. pe facebook ma cheama Alexandra Smaranda.

    RăspundețiȘtergere
  23. Mie mi-a placut site-ul bodybebe.ro din prima clipa in care l-am vazut: asa colorat si vesel, pare a fi un joc pt copii :)

    Doua idei :
    - pt ca nu s-a mai zis pana acum...decat de vreo 6-7 ori: o versiune Green, care merge cu desene/mesaje eco ("save the planet" de ex)
    - o gama cu replici oaresicum celebre din filme si cu desene sugestive alaturi (cum era cel cu "i'm your father") -> de ex: "hasta la vista, baby", cu un bebe care face cu mana, "nobody puts baby in a corner", cu...nu stiu cu ce desen :D

    Despre tine Zoozie: te citesc si te admir :) tine-o tot asa!

    mult succes in continuare!
    Oana Tohanean (asa sunt si pe FB)

    RăspundețiȘtergere
  24. Alexandra Barbu
    As dori body-uri care se inchid parte peste parte.
    Cat despre ce scrii tu, mi se pare ca acopri foarte bine o plaja larga de subiecte, eu sunt atat de novice ca nu stiu ce "ltceva"ai mai putea scrie. Cat despre "altcumva", asta tine de autor :D
    Noi dam LIKE.

    RăspundețiȘtergere
  25. sular noel
    imi plac toate, dar eu nu mai am bebelusi!
    mi-ar place ceva pentru copii mai marisori.
    la inceput nu vroiam sa particip dar tocmai la primul concurs... nu se face!

    RăspundețiȘtergere
  26. pentru Zoozie - tine-o tot asa. Mult succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  27. a) Like-uri am dat ambelor pagini cu user Marlena Alecsa.
    b) Ce mi-as dori sa gasesc: pijamale pentru toata familia (parinti si copii), cu aceleasi personaje de desene animate, pentru ritualul culcarii:).
    c)De la tine si blogul tau, ce mai pot asteota?:) Nimic, esti absolut perfecta!:)

    Pupam zuza!:)

    RăspundețiȘtergere
  28. Niculescu Ileana Catalina14 noiembrie 2011 la 16:14

    1) http://www.facebook.com/catalina.niculescu
    2) ce mi-as dori sa vad- body pentru copilasi mai mari culori putin mai tari pentru body
    3) Imi place blogul, nu ma enerveaza nimic

    RăspundețiȘtergere
  29. Bun, Catalina, Ma bucura feedback-ul tau, insa nu-l pot rasplati cu nimic concret acum, pentru-acest concurs s-a desfasrat acum o saptamana. Toate cele bune. Vestea buna e ca voi face tot posibilul sa mai fie si altele.

    Ramona

    RăspundețiȘtergere

About Me