De ce?

09:26


De-a lungul timpului am scris destul de mult despre cosmetice naturale și de ce-mi plac atâtt de mult. Ecomami invită la concurs, concurs care se bazeaza pe vizitatori aduși în mazin, deci, dacă mă iubiți măcar puțin, dați un clic aici și vedeți dacă vă place și vouă ceva.

Încă nu am avut onoarea să colaborăm, dar e o idee foarte bună, deoarece de când am intrat ultima dată la ea a adus o grămadă de lucruri interesante; detergenți bio (și mie mi se cam termină nucile), scutece (și, cum știe deja o bună parte din populație, eu trebuie să-mi triplez stocul de scutece refolosibile). Hăinuțe din materiale prietenoase (de-astea îmi doresc să primesc cadou), cosmetice...

Produse BIO sau naturale? Până acum m-am limitat la scutece, cosmetice și detergenți ecologici și soluțiile făcute de mine. Uneori însă am nevoie de ajutor, de exemplu o sare inalbitoare mî ajută mult la spălatul rufelor albe, acolo unde nucile simple nu se descurcă doar cu eternul bicarbonat de sodiu.

Prefer, drept sa spun, cosmeticele handmande, făcute de persoane pe care le cunosc deja (culmea, prin intermediul produselor lor ne-am întâlnit primele dăți în sinuoasa blogosferă mămicească).

Săpunurile cel puțin sunt divine, pielea mea deja nu mai cere cremă după duș, ceea ce e și o mare economie și o mare ușurare pentru mine, pentru că n-am avut niciodată răbdare să masez o suprafață atât de mare până intră laptele în corp. Și, doamnele știu, durează o veșnicie. E drept ca dacă dai cu unt natural pe pielea udă durează mult mai puțin și folosești doar p o idee, dar uneori mi-e friiiiiiig.

Dar, daca eticheta cu ingrediete a unui produs de marcă (cum e samponul fie-mii) imi sună bine, nu ezit.

Scris la îndemnul la concurs al lui Ecomami.Și de ce n-am ajuta-o puțin să își promoveze produsele?


Și nu uitați că am nevoie de clicuri și aici. Pleeeeae, pretty please :)))) Și Anda tot nu s-a trezit ca s-o duc la grădi.

You Might Also Like

2 comments

  1. Mi se pare mie sau am motiv sa te felicit? Mai vine un bebe? Ce frumos! Multa sanatate si noroc va doresc. Ma bucur mult pentru voi. (si sper sa ni se aranjeze si noua ploile ca sa ne pregatim pentru un alt bebe...)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru articol si pentru participarea la concurs! Succes!

    RăspundețiȘtergere

About Me