Generația care scapă de scutec la 2 ani plus

23:45


Deunăzi mă conversam pe chat-ul de facebook cu o prietenă (probleme serioase, știți) și m-am mutat de la un calculator la altul că nu mă lăsa fetița să citesc nicio replică, plus că avea de atașat niște fișiere.

Aici tot scriu și mi se închide fereastra de chat. Ma gândesc de data asta ce mizerie voi fi cules. Mai ales că suspectez un crocobaur de câteva zile, deși noi suntem genul de surferi care se descurcă și fără antivirus, antispyware sau firewall (nu spui de ce :D|:D).

Oh, și-mi aduc aminte duios că fi-mea se uita pe pozele de la întrunirea LLL de ieri și îmi tot închidea fereastra de chat pentru că o deranja (pe pc-ul 2 avem rezoluție minusculă). Așa că aș face bine să bucătăresc, gospodăresc, dorm, citesc o carte (până se înființează ea cu primul pix întânit în cale ca să ”clie” decât să mai calcutatorisesc că s-a dus vremea mea. Nu cred că v-am spus că își pune singură desene animate atât de pe drive cât și pe youtube, nu? Unde-s bebelușiile de altă-dată??

You Might Also Like

3 comments

  1. Hahahahaha,sa vezi si tu cum e:)Adriana,tot pe la 2 ani s 9 luni,s-a dus la educatoare si a ajutat-o sa deschida media playerul sa le puna cantecele,ca nu avea ochelarii la ea madama."faceti clic aici cu mouse-ul" mi-a povestit aia asa uimita (ce-o fi zis,o tinem numai la pc acasa).Si acu cateva zile i-a zis lu maica-mea "mamaie,nu da click acum pe internet,asteapta sa se initializeze!".Da zi-ne si noua, cum e fara antivirusache???

    RăspundețiȘtergere
  2. :) pai am stat foarte mult fara antivirus, daca navighezi controlat si nu cauti crackuri, kocuri gratois sau nu te duci pe pornhub.com nu patesti nimic. De asemenea nu folosesti stickuri sau cd-uri/dvd-uri de la neofiti. Eu cred ca aia creeaza virusi inconstient, apasand aiurea pe taste sau cu mouseu-ul genereaza linii de cod periculoase. De altfel nu o data m-am ingrozit de ce am gasit pe calculoarele persoanelor atehnice, cred ca nici in 10 ani de reseach nu as putea recrea situatiile alea fantasmagorice :)) Am de povestit romane pe tema asta, mai gasesc de-astia zilnic si la munca, mai nou imi golesc mintea de ei imediat ce termin de vorbit, pentru ca altfel as lua-o razna, m-as simti ca-n Matrix.

    RăspundețiȘtergere

About Me