Minigrădiniţă: programe şi module educaţionale pentru copii mici

13:12

Poate sunteţi familiari cu conceptul Fast Track Kids. Primesc  pe mail newsletter-uri de la o alternativă a lor. Dacă nu ar începe să lucreze cu vârste aşa "mari", m-ar tenta teribil. 

Chiar, ce experienţe aţi avut cu FTK sau programe similare? Există, aţi auzit de alternative? Care sunt preţurile




Incepand cu luna Martie 2011, va invitam si in CENTRUL 2 “Learn2B”- “Invat sa devin…” din Str. Theodor Sperantia 89, sector 3, Bucuresti (zona Unirii - Piata Alba Iulia, Bd. Decebal) . “Learn2b” este primul program educativ nonformal de dezvoltare personala a copilului cu varsta cuprinsa intre 4 – 16 ani avand in vedere nu doar competentele academice, ci si capacitatile, deprinderile, atitudinile ce tin de dezvoltarea personala a copilului, pe domenii de interes.

In Centrul “Learn2B” veti gasi Ateliere experiential-formative pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4-16 ani, avand abordari diferite, cu posibilitatea de a participa la unul sau mai multe cursuri in functie de domeniile de interes:

  • ATELIERE DE DEZVOLTARE PERSONALA
  • ATELIERE DE ARTA  VIZUALA  PICTURA & DESEN
  • ATELIERE  DE ARTA DRAMATICA - TEATRU
  • ATELIERE  DE DEZVOLTARE A  INTELIGENTEI LOGICO-MATEMATICE
  • ATELIERE  DE DEZVOLTARE A  INTELIGENTEI  EMOTIONALE
  • ATELIERE  DE MUZICA SI   CREATIVITATE
  • LIFE COACHING  PENTRU COPII SI  ADOLESCENTI
  • ATELIERE DE DEZVOLTARE PERSONALA PRIN EXPRESIE ARTISTICA—DANS - in curand
Pentru mai multe detalii legat de obiective, grupe de varsta, orarul desfasurare a cursurilor ne puteti contacta la office@learn2b.ro
Va asteptam!
0721.274.933   0742.014.282    021.327.25.30 

You Might Also Like

2 comments

  1. avem si noi in oras, de fapt chiar langa noi , la cateva blocuri, intr o casa imensa.eu m am interesat pt Daria , ne convenea ca e fff aproape de casa si imediat o "predam " la gradi.pretul e undeva la 1000 de ron /luna.insa , mai cautam si alte gradinite, pana la anul cnd ne am propus sa inceapa.educatoarele f ok, o gramada de activitati , plus un curs de prgatire pt mamici cu copii pana intr un an, gen cum sa i dezvolti creativitatea, cum sa inveti sa l asculti si multe alte chestii care mie mi s au parut f interesante.Dupa 1 an , il poti trece la grdi, desi cam pe la 3 ani incep sa "lucreze " f bine cu educatoarele.mie mi s a parut f ok.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am vorbit cu cei de aici si spuneau ca lucreaya cu copii de peste 4 ani dar la gradinita unde va merge Anda de saptamana viitoare parca este in programa. Uite ca am si uitat, la cate am citit ce ofera :))

    In Bucuresti 1000 de lei e pretul mediu pentru gradinita.

    RăspundețiȘtergere

About Me