Fără cuvinte

12:04




You Might Also Like

17 comments

  1. nu mai stie lumea sa bata un copil fara google! :)))))
    sau poate vroia sa vada cum sa ascunda dovezile :P

    de ras si de plans!

    RăspundețiȘtergere
  2. numai astazi am: mancam bataie cu nuiaua, batut la fundul gol cu cureaua, ma batea cu nuiaua. Unii cauta senzatii tari (sunt si cuvinte explicite in cautare), altii sunt fosti copii batuti. Exista si cautari gen: cum sa nu mai imi bat copilul, sunt nervoasa si imi bat copilul, cum sa ma stapanesc sa nu mai plesnesc copilul etc

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt elena si am 14 ani.la cea mai mica greseala tata ma pune cu fundul in sus pe spatarul de la canapea, imi da pantalonii si chilotii jos si ma bate cu o nuia subtire cam o ora. cand gresesc mai tare ma bate doua sau trei ore. ce sa fac, help! ustura rau si nu ma mai pot aseza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa iti trebuie! Bravo taticule! sa dai cat de tare poti dumneta, da? o merita fi-ta din plin!

      Ștergere
    2. Elena, daca intr-adevar ti se intampla asa ceva parintele tau e bolnav si tu trebuie sa fii cumva ajutata sa scapi de asta. Scrie-mi te rog un mesaj la alaptare @ gmail.com (scoate spatiile) cu niste date de contact si fac tot posibilul sa te ajut sau sa gasesc pe cineva in spropere sa iti dea o mana de ajutor.

      Ștergere
    3. Ashley.djfk daca nu sterg acest comentariu este ca lumea sa vada ca exista si bolnavi pe lumea asta si sa le planga de mila. Mi se pare straniu cat de repede ai raspuns la comentariul de mai sus. Nu cumva tot tu esti Elena? Daca este asa esti sinistru, nu numai bolnav.

      Ștergere
    4. aaaauuuuu
      in fiecare zi,cand vin acasa ma cearta mama rau de tot.
      si azi,a venit la scoala ca a chemat-o diriginta sa vorbeasca ceva cu ea.
      cand mama a auzit astfel de lucruri despre mine,a rugat-o pe diriginta sa puna in fata clasei o banca libera din incapere.a pus-o .apoi,mama m-a dezbracat si de pntaloni,si chiloti si bluza[cam de toate hainele] si a inceput sa ma bata cu curea,nuia,palma...cu de toate a fundul gol.si-s pedepsita acm 1 an intreg.ce sa fac?

      Ștergere
    5. si ma cheama Bianca,apropo si am 14 ani

      Ștergere
    6. da,mi se intampla zilnic.
      si ma doare de nu mai pot

      Ștergere
  4. Eu sun, elena: nu pot sa-ti trimit mesaj,zoozie, ca ma bate tata si mai rau daca afla ca am flosit mailul. oricum nu mai simt nimic care imi atinge fundul finca e rosu ca un mar, da nu vreu sa incerc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Elena, foloseste atunci 116 111 telefonul copilului, de acolo te indruma cineva. Imi pare rau ca treci prin asa si te-as ajuta mai mult daca as reusi sa te... gasesc cumva.

      Ștergere
  5. tot eu, elena:Vouva vi s-a intmplat asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. tatal tau te lasa la ora asta pe net?

      Ștergere
    2. Si ca sa inchei toata treaba asta odata: de pe ip-ul tau s-a intrat si la 14:22 si la 14:27, deci ambele comentarii, al elenei si al lui ashley, sunt scrise de aceeasi mana dirijata de o minte intortocheata.

      Sa nu mai spun ca si un nebun se plictiseste dupa cateva minute de batai si mai schimba registrul, oricat de sinistru ar parea tabloul. Pacat ca te tii de glume proaste. Stiu ca sunt filme si situri pornografice cu spanking si imi pare rau ca ti-am inselat asteptarile. Aici si aiurea militez contra bataii. Si n-am treaba cu pornhub si alte balarii de-astea deci poti ocoli adresa asta cu gratia care stim amandoi ca te caracterizeaza :D

      Ștergere
  7. tats nu stie ca sunt pe net, si am aflat cine e ashley asta. este sora mea, care rade de mine atunci cand sunt batuta si imi pune sare acolo. ea are 21 de ani. avem 2 calculatoare si am vazuto scriind pe alt bloge de genul asta.iti multumesc din suflet zoozie

    RăspundețiȘtergere

About Me