Viaţa mea şi viaţa lor. Altă viaţă

11:35

Ieri dimineaţă, înainte să plec de-acasă, m-a pus dracu să mă bucur de câteva clipe fără Anda în compania soţului din dotare şi a primei cafele după aproape o săptămână de pauză.


Pauza se datora unui tratament homeopat înghiţit de urgenţă, forţată fiind de cea mai rebelă viroză pe care-am invitat-o în băierele inimii proprii de câţiva ani încoace, mama ei de viroza!! Cu care ocazie am redescoperit roata sau, mai precis, ce minuni face bicarbonatul de sodiu când îţi periezi colţii (dar asta ăntr-o altă postare, dacă mi-oi mai aduce aminte să scriu).


Şi am văzut filmuleţul de mai jos, dragii moşului. Îmi râdeau ochii de la atâta lumină naturală şi atâta alb şi sticlă vorbitoare şi atotschimbătoare. Şi-am ieşit repede să cumpăr un sirop de tuse pentru moştenitoarea virozei, apoi am zbughit-o la serviciu cu primul tamvai oprit în cale, mergând pe aceleaşi străzi prăfuite şi ude, cu copaci încă fără frunze şi cu locuri verzi încă fără verdeaţă, cu obrajii rumeni şi aerul rece-umed de iarnă temperată tras în piept, fără maşina personală pentru că în realitatea mea paralelă maşinile încă nu se conduc singure şi nu reuşesc deloc să conving pe cineva că ar fi suficient de safe să mă lase să mă dezlănţuiesc pe străzile Patriei. Şi cu impresia generală de uzat care îmbibă toate străzile capitaliceşti, chiar şi pe cele din faimosul Nord mustind de bunăstare capitalistă-multinaţional-demnitaro-ex-securistă (depinde unde te uiţi, spre Pipera sau spre Primăverii, mwahahahaaaa). 

Şi încă o dată m-am simţit mică şi stingheră şi m-am bucurat de chestiile mici, ca să nu mă cuprindă depresia. Bunăară am jubilat că m-am întâlnit şi eu în sfârşit controlorii RATB după ce validasem un card magnetic pentru cele două jumătăţi pe care le formăm eu şi soţul meu în drum spre serviciu şi în puţinul timp care ne rămâne în afara acestuia. Că în rest sunt cetăţean corect doar pentru sufletul meu. :) 

Luaţi de priviţi! 


Vezi mai multe din Documentare, Science & Tech pe 220.ro


***************************
**************************
************************
**********************
********************
******************
****************
**************
************
**********
********
******
****
**
*


Iar aici este wishlistul meu. Când apare pe piaţă să-mi zică şi mie cineva. Aş vrea să aflu mai ales când apare în magazinele on sau offline şi cam cât ar costa. Şi faceţi şi voi chetă şi ajutaţi o mămică dependentă de gadgeturi atoateştiutoare. OK?

You Might Also Like

13 comments

  1. Mai zoozie ce minunatii imi arati tu astazi..<3 telefonul e absolut genial deci o sa fim doua crazy geek mommyies hunting for it. Prima da de veste. Merci pentru minutele frumoase ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. telefonul ala e super tare! ... da nu ma bag la nimic scump si fara carcasa metalica pana nu cresc piticii. :P Deja Maria a killerit un telefon, si zau de-mi vine sa dau banii pe ele doar ca sa le strice piticii.

    RăspundețiȘtergere
  3. io incep cheta pentru ralu de pe acum :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa un filmulet cum este primul,, e de preferat sa te culci si sa visezi ca esti intr-o lume in care totul este posibil... cred si eu ca daca iesi afara in realitatea cruda te apuca depresia... Oricum , foarte frumoase filmulete.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunteti interesati de un schimb de link cu
    romaniiautalentro.blogspot.com
    astept un comm la o postare sau prin formularul contact
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Waw, am ramas impresionata de ideile corning ref la sticla...incep sa vad si eu totul gri, urat...bleahhh

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe mine ma bate gandul sa fac niste prototipuri de-astea, Daniela. Sunt orice, dar nu imposibil de facut.

    RăspundețiȘtergere
  8. Zoozie, as zice sa vezi si in lumea asta reala, lucruri bune, frumoase,care ne-ar atrage atentia macar cu un zambet. Sunt lucruri minunate ce ai expus tu, dar aceasta este viata ideala la care visam toti si nu ar fi imposibil, dar tot o imagine de vis ramane. Ai grija sa nu cazi in depresie, mai ai un pas mic, TREZESTE-TE.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ella, vad ca micile mele ironii sunt chiar mici, m-ai luat prea in serios. Eu sunt mai mucalita. De unde atata depresie? Cel mult o nesuferita astenie de primavara, dar sunt muuult prea ocupata sa ma depresez tocmai acum :)) Nu vezi, am o gramada de postari in draft.

    te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  10. @ella, sper ca nu te-am suparat, imi recitesc comentariul si pare cam ciufut, nu s-a vrut asa.

    RăspundețiȘtergere
  11. :) nu esti departe !
    la mijlocul lui march se pune in vanzare Ipod2 care spre deosebire de Ipod1
    face si omeleta.
    Nu doar vede de copii ,da sfaturi , e blog,e carte- e ce vrei :)
    zi frumoasa !
    xx,j , o zoozy mai mare :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Bine te-am gasit, soapta de vant! Si multumesc pentru linkul de la celalalt comentariu :)

    RăspundețiȘtergere

About Me