Vrem sanie!

15:00

Parc-am trăi pe lună, nu într-o ţară temperată unde mai şi ninge. Am uitat complet ca ne trebuie sanie.


Vrem sanie cu talpici si spătar, preferabil de lemn si care sa nu ne coste cât juma de casă. M-am îngrozit căutând pe net!

Ştiţi? Ajutoooooor!

You Might Also Like

12 comments

  1. Au fost la plus cu spatar si pliabile,din lemn,dar nici eu n-am prins,la 120 ron.Poate gasiti voi acolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. Haha, eu zic sa-ti iei gindul si, eventual, sa-ti cumperi un car, ca sa fii macar la vara linistita in tara noastra cu clima temperata.
    Si eu am disperat anul trecut cautind, in cele din urma ne-a dat Miruna o sanie, fara spatar, de care anul trecut cel putin am prins booster-seat-ul de masa si a functionat. Acum incercam fara, dupa ce-o recuperam din pivnita de la soacra-mea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Zoozie , noi am uitat ca ne trebuie ghete impermeabile!!!Adica mult mai grav :)))).
    P.S. si noi cautam saniuta , eventual ceva cu centuri , da de veste dc gasiti ceva.PUP

    RăspundețiȘtergere
  4. Alexandra, hai ca mi-ai dat elan D. Eu pe capra carfrului cu pricina vreau un negru musculos cu o frunza mare de palmier - aero conditionat BIO adicatelea. Sa vedem ce zice tati de Anda.

    Mami de Daria uite asta dar eu as vrea una inalta, clasica.

    http://copiisaniute.ro/saniute/saniute-bebelusi/alpen-gaudi-sanie-bambino-red.html

    RăspundețiȘtergere
  5. 120 pentru o sanie de lemn nu e chiar rau, mai ales ca e sezonul, Beatrice. Mare pacat ca n-ati prins.

    RăspundețiȘtergere
  6. am vazut in sellgros niste saniute precum cautati de la 60(si ceva) pana la 100 si ... ron. Modelele mai ieftine cred ca tin 2-3 sezoane.... Nu am luat atunci, insa o sa dam si noi o fuga sa luam una.
    Spor la cumparaturi.
    pupam

    RăspundețiȘtergere
  7. se mai poate intra cu permis de o zi in selgros?

    RăspundețiȘtergere
  8. nu stiu... noi am plecat la carrefour si am aterizat la sellgros... fara legitimatie la noi. M-am prezentat cu buletinul sa imi faca tanti o legitimatie de o zi, insa mi-a spus ca nu e nevoie, doar sa rog pe cineva la casa sa imi imprumute o legitimatie. ... si uite ce m-am milogit pe acolo sa imi dea si mie cineva voie sa cumpar pe legitimatia lui. Chestia asta mi-a fost invatatura de minte - niciodata acolo fara legitimatie!

    RăspundețiȘtergere
  9. Vezi ca au la miniblu , cu spatar si centuri de siguranta-160 de ron parca.Le am vazut aseara.Daca va mai trebuie dati o fuga !

    RăspundețiȘtergere
  10. mersi mult! intre timp am descoperit ca nici bani nu mai am asa ca am timp sa cercetez piata :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai e de actualitate "dilema"?
    La noi zapada e ... apa, dar am avut timp sa testam saniuta. E din lemn (Davos parca o cheama, home made ca sa zic asa, adica facuta aci in ograda noastra, in RO, la Iasi) am luat-o din Baumax cu 60 de lei si spatarul (detasabil :))din Auchan cu 11 lei!
    Noua ne place!
    Craciun fericit!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mersi frumos, Nina! Intre timp am luat o sanie rosie sin Big berceni )ca+l trimisesem pe sot la platit impoyite si lumea avea concediu) si a gasit o sanie rosie la 800 de lei. Era in Real acelasi model dar albastru; spatarul e o teava dar cred ca e suficient pentru un copil imbracat de iarna. A fost 80 de lei, are sezutul de lemn si restul este metalic.

    RăspundețiȘtergere

About Me