Preambul pentru Moş Crăciun

22:47





Anda vrea să-i punem ciorapi în mânuţe. Se strigă: Aaaaaa-daaaa! Apoi îşi pune un deget aşa îmbrăcat pe nas şi face: tit-tit!

Tati i-a facut o goarna dintr-un sul de carton şi cântă şi ea: tuuu! tuuu! călărindu-mă. 

Eu sunt răcită, mă simţeam rău şi am plecat cu tati de la serviciu. Însă tot am găsit ceva energie să-l bat pe Moş pe umăr, să-i aduc aminte să facă mâine o excepţie să ajungă şi la petrecerea piticilor din firma noastră, care-l aşteaptă (piticii, nu firma).

I-am spus şi Andei că mâine mergem să ne întâlnim cu moşul, dar toată tărăşenia asta a lăsat-o cam rece. Stătea cu picioarele pe măsuţa de cafea, ca să fie la acelaşi nivel cu mine, apoi îmi aduna tot părul pe faţă şi râdea cristalin. Are un râs atat de frumos, in cascade!

You Might Also Like

2 comments

  1. Vai ce frumos ai impachetat!Se vede ca este cu mult drag.Copiii inteleg mai multe decat credem noi.Sunt foarte isteti.Ne povestesti dupa petrecere,sigur o sa-i placa.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. sa stii ca nu eu le am cu crafturile la noi in familie ci tati. Eu sunt aia cu 2 maini stangi. Mai mult am tinut de cartie sa puna scoch. Ne-am trezit ca nu aveau rafie pentru legat in Mega si am improvizat tot din hartie. :)

    RăspundețiȘtergere

About Me