Pisicuța mamii

10:23

Azi s-a trezit Anda dar nu-si putes deschide ușa, care are clanța înaltă și e grea.


Eu ma trezisem doar cu putin putin mai devreme dar nu am apucat nici sa-mi incalesc cafeaua, ca senzorul de proximitate al bebelinei s-a si declansat. Al lu' tati e inca adormit, nici n-=a tresarit cand iubitica s-a dus la usa.

I-am deschis cu pisica standu-mi pe umar, iar fata a fugit in living si s-a aseza pe fotoliu. Pisic torcea, intinzandu-se pe un brat (al aceluiasi fotoliu), iar Anda-i dadea pisiceste cu labuta. La un mment dat spune miau! si intinde mainile s-o iau in brate. Probabil a vrut si eaa sa fie pisicuta ca s-o tin in brate, vazand ea ca tinusem atata mata in detrimentul ei.

You Might Also Like

4 comments

  1. :)) M-am amuzat teribil de "pisicutele" tale. Multi pupici pisicosi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut, sunt Marius Calugaru de la www.blogatu.ro si te contactez din partea site-ului http://tarajucariilor.ro/. Iti propunem un link exchange cu blogul tau, pe care l-am vizitat si pe care il consideram potrivit ca partener. Noi vom organiza in curand un concurs pentru blogurile de parinti, cu premii deosebit de tentante :) Nu numai acesta este motivul pentru care iti propunem un parteneriat, ci si pentru ca ne place continutul blogului tau. Ce iti propunem noi, mai exact? Sa adaugi linkul http://tarajucariilor.ro/ cu titlul Jucarii pe blogul tau iar noi te vom adauga pe site-ul nostru, la link exchange http://www.tarajucariilor.ro/links si pe blogul http://www.tarajucariilor.ro/blog/. Este in regula? Asteptam raspunsul tau pe aceasta adresa de e-mail! Vom reveni cu noi propuneri :)

    Marius - http://www.blogatu.ro

    Tara Jucariilor - http://www.tarajucariilor.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai avea fata dreptate!Dar ce,tie ti-ar fi convenit asa tratament?Pupam pisicuta de 2 ani si pe mami.

    RăspundețiȘtergere

About Me