Mămică purtătoare

11:43





În cap poarta ţanţos o pereche de pantaloni... Iar în poza de la sân, trebuie să ştiţii că era cam două noaptea, una din primele mele zile în clasa muncitoare, după ce domnişoara încercase timp de o oră să-şi îndese o bluză pe post de pantaloni, apoi nişte pantaloni în postura  prezumtiv corectă. Iar până la urmă mi-a golit pareta de jos a şifonierului, şi-a luat o bluză de trening peste bustul gol (era cu fermoar metalic, reeeceeee), iar la final şi-a pus pe augustul căpşor o căciulă de iarnă, după care s-a declarat obosită şi a capitulat în braţele mamei. Şi am dormit şi eu pânăă pe la 8 cu întreruperile de rigoare pentru supt-verificat că sunt încă acolo, drăgălit copil în somn şi alte chestii de-ale co-sleepingului.

Unde-mi stă literalmente în cap e în primul weekend de clasă muncitoare (parcă), când a stat lipită de mine ca să nu plec. Asermenea comportamente se repetă sporadic şi în ziua de azi. Iar luni, după extended weekend-ul de care m-am bucurat jumătate fără voia mea, Buni va avea o teroare pe două picioare, carre nu va bea, nu va mânca, nu va vrea afară, ci probail va simţi un mare gol în spate, unde de obicei mă aflam eu ţinân-o în braţe, la fel cum si eu îmi voi simţi braţele libere şi-mi voi savura neliniştită durerea de spate şi de umăr stâng aumulate de la purtarea iubitelor 11-12 kilograme prin casă şi pe-afară.

You Might Also Like

12 comments

  1. Ce confortabil statea!Las ca trece si se face mare si.....nu o sa te mai doara umarul si spatele.Pupam fetele,motatele.

    RăspundețiȘtergere
  2. :) umarul nu ma doare de-atunci, pozele cu mei-taiul Dianei zac in draft de vreo luna. Ieri am dus-o in brate destul de mult insa. Intoarcem pupicii.

    RăspundețiȘtergere
  3. si cand ma gandesc ca tampiti astia vor sa reduca timpul de stat acasa cu copiii si mor.

    e adevarat ca vor sa aplice legea si retroactiv?

    RăspundețiȘtergere
  4. Orice lege, cand intra in vigoare, afecteaza toata categoria vizata prin ea. Asa s-a intamplat si cu intrarea in vigoare a indemnizatiei de 85%, de exemplu, mamele care au nascut pana la data intrari in vigoare a legii dar erau inca in CIC au beneficiat de lege (trebuind sa duca adeverintele dovedtoare, desigur). La fel va fi si acum...).

    RăspundețiȘtergere
  5. Da si eu incerc sa ma obisnuiesc cu gandul ca nu voi putea sta doi ani acasa :(.Din fericire pentru mine macar am un program flexibil si il pot modifica astfel incat sa lipsesc cat mai putin de langa Edi.
    Mei taiul e superb :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce dragute sunteti! Si tu, ce tocuri ai! Cred ca nu am purtat tocuri din astea nici la 20 de ani, dar cu copil in spate... Felicitari, mamico!

    La legea asta eu refuz sa ma gandesc, eu oricum nu ma intorc la serviciu, indiferent ce s-ar intampla.

    RăspundețiȘtergere
  7. Onixa, tu esti o norocoasa. Eu odata intata in in campul extraordinar al muncii trebuie sa lipsesc 12 ore. Foarte rar fac rabat de la regula asta. Pierd mult pe drum si am o pauza de masa de o ora bagata pe gat...

    Maria, tocurile sunt chiar micute, nu-s cine stie ce... Legat de lege, e bine ca-ti poti permite sa nu te intorci la serviciu, eu n-as fi avut luxul asta. Am avut noroc. :( Poate totusi nu micsoreaza prea mult.

    Pe zic e trece vad ca orice initiativa sa contracarama semenea masuri se lovesc de neant, de exemplu micsorarea indemnizatiilor mamelor s-a facut de-a dreptul pe NV. Rau.

    RăspundețiȘtergere
  8. Zoozie: pai n-as cam avea cum, data fiind distanta. Daca as fi fost in Ro nu stiu ce as fi facut, cred ca as fi stat in continuare cu fetita pana la doi ani, cel putin, chiar daca am fi suferit putin de pe urma banilor.

    RăspundețiȘtergere
  9. :) e asa draguta cu mot ni frunte...
    Apropo, parul tau a capatat diverse culori (sau sunt poze din perioaa de roz?)

    RăspundețiȘtergere
  10. sunt din perioada cand incercam sa scot rozul.:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna R, te rog spune-mi si mie: ti-ai facut singura si mei-tai-ul sau l-ai cumparat de la adelle/ diana/...?
    multumesc frumos, Adriana

    RăspundețiȘtergere
  12. Adriana, iertare pentru intarziere, icnercasem sa scriu de pe mobil si nu s-a mai trimis, apoi... am ajusn la munca :))

    E un mei-tai "de vara" facut de Diana. Imi palce, e usor de folosit,d ar ca si la wrap, ai nevoie de exercitiu. Eu vreau s-o pun pe Anda in fata si ea mi se suie in spate si zice diiiii!

    Asa, daca te tenteaza sa vezi cum se fac de mana, incearca sa te uiti pe forumul Super Parinti. Am vazut cateva topicuri care explicau detalii, daar foloseau o terminologie destul de specializata. Daca nu te descurci o sa icnerc sa-ti dau eu link direct, dar nu pot cauta chiar acum. Pupici!

    RăspundețiȘtergere

About Me