Copil și pisoi

17:52

Câteva ipostaze amuzante din ultima vreme, ca să mai descreţesc atmosfera.
Copchila mea e o artistă, dar cred ă are veleităţi implicând ceva body painting şi picturi murale. Să vedem ce alege. Iar pisoiul este, cam ca orice pisoi, lipicios şi ciălitor şi am observat că intră foarte uşor în maşina de spălat. Întrucât n-am vrut să risc să-l prindem pe-acolo, i-am oferit o mostră gratuită de spaţiu închis (fără să pornesc maşina). De-atunci n-a mai intrat, doar vine şi miroase rufele de pus la spălat, doar-doar găseşte vreun şoricel printre ele.

În ultimele cred că am surpins etapa "intru oriunde". Anda nutreşte o pasiune incredibilă pentru spaţii mici şi pentru pungi. Cu ea într-o pungă am fost nevoiţi să facem piaţa într-o sâmbătă. Cum era cam grea, am dat fuga şi am adus căruţul şi am pus preţioasa pungă acolo, spre deliciul tuturor trecătorilor. Proababil a stat prea mult de vorbă cu pşicaaaaa, eu una nu i-am arătat nimic care să îmbie la asemenea apucături. 

Şi ca să termin într-o notă optimistă, aceeaşi fetiţă are un fetiş: hainele mele. În fiecare zi o găsesc ba purtând nişte ciorapi de anilon, ba o bluză de-a mea, ori o căciulă, ba în două seri mi-a împrumutat peste scutec şi pantalon o pereche de slip galbeni tanga, de la un antic costum de baie... şi a vrut să adoarmă aşa. Pe cap avea legată o eşarfă în formă de broboadă şi era foarte mândră de întreg aranjamentul. Cum să nu vrei să vii mai repede acasă?

V-am spus? Azi şi mâine sunt liberăăăă! Am avut o săptămână de lucru de două zile. Mai vreau! Cred că, dacă după maternitz mă simţeam fresh şi cu mintea pusă într-o sănătoasă şi optimistă ordine, după acest mini-concediu o sa uit jumătate din procedurile birocratice pe care trebuie să le mânuiesc zilnic... Încep să înţeleg unele lucruri care s-au petrecut după întoarcerea mea la lucru, se schimbă optica, mă aplatizez din nou, reintru în rândul lumii celei gri (din păcate). Dar despre asta va urma o dare e seamă separat, este un subiect savuros pe care nu-l voi rata.



You Might Also Like

7 comments

  1. E cea mai tare,pardon,adica cea mai cool cu ochelarii.Simpatica foc.Pupam cu drag cochila talentata.

    RăspundețiȘtergere
  2. mare si frumoasa motata voastra! ;)
    s-a pregatit de iarna, sau mi se pare mie gresit ca a facut un pic de falcute? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. sa nu ma certi....
    cred ca la tine pe blog am citit despre deodorantul solid facut in casa (il facuse altcineva), dar nu mai stiu cum sa il gasesc.
    te rog, ajutor...disperare!

    merci mult, mult de tot!

    RăspundețiȘtergere
  4. era pe http://doarinbrate.blogspot.com/2010/05/primul-meu-deodorant-bio-facut-cu.html

    lore l-a facut, nu eu. Dar si eu imi fac.

    RăspundețiȘtergere
  5. mai, a facut o prietena de-a mea, cred. Daca e pe faza poate scrie chiar ea.

    nici eu n-am apucat sa fac, dar ma tenteaza mult.

    RăspundețiȘtergere

About Me