Ganduri de mama

16:39

De fiecare dată când îmi dă un lucru spune: tociiiiiii!?, cu i accentuat.Cred că înseamnă fie poftim, fie mersi.

Fara nicio legatura cu ce-am scris mai sus, acum chipurile am adormit-o in brate, la san, apoi am depus-o in pat pe o paturica absorbanta (era doar in tricou). Aud insa chiote, rasete gangureli si, mai nou, mieunat de Tom, deci e clar ca l-am uitat inauntru si a trezit copila. Copila care izbeste cu ceva in altceva - auch, e usa! La noi clantele sunt destulde sus si cam grele. Daca la Valcea deschidea deja usi fara probleme, ei bine acasa e altfel. S-a dus naibii pauza mea si nici nu ma dumirisem ce sa fac cu ea. S-o mai las? Oare gasesc patul us? Mi-e si frica sa intru in dormitor. Oare n-o vrea sa se culce la loc? Singura?

You Might Also Like

4 comments

  1. pana la urma ai intrat? :D
    glumesc... sunt cele mai dezarmante pentru psihic aceste mini reprize de somn, cel putin in cazul meu. Nici nu apuca bine sa intre creierul starea de pauza, ca tre sa intre iar in priza.

    RăspundețiȘtergere
  2. cat de realist ai pictat in cuvinteputine situatia asta! Foarte misto.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si cum ai gasit? Foarte frumos spus, Gabi, eu ma deprim instant daca patesc asa ceva si mi se pare ca nu voi mai avea o pauza ever.

    RăspundețiȘtergere
  4. pisica facea pe ea si mieuna la usa iar anda era in pat. Am gasit doua balti, dar paturica absorbanta era intacta :)

    remarc o imbunatatire- in seara asta a simtit ca-i vine si s-a dat saraca jos din pat. Atat a avut timp. Intamplarea asta imi confìrma ca intr-adevar pana pe la 2 ani nu se pot controla, deci olita pusa mai devreme e o frustrare. Cred ca si un adult are probleme in a abstractiza ceva ce nu a mai patit, dar un copil!

    RăspundețiȘtergere

About Me